Kom ihåg mig

Ebba på Lotta på Liseberg.

I lördag var vi på Lotta på Liseberg. Jag och Liv med barnen. Som Ebba längtat efter sin prins.
Skyltar gjordes såklart som dom var så stolta över.
Men när vi väl kom dit var det ju så sjukt mycket folk att vi trodde vi skulle få gå hem igen. Bar barnen i ca 1½ timma i kön in. och snurra runt bland stolarna i en timma till, sen höll vi på att bli utslängda för det skulle börja. Vilket skulle betyda att vi inte skulle se något och Ebba bli jätteledsen. Och man kan tro jag är rätt snäll, men när det gäller mina barn är jag riktigt tuff.. Så snällt desperat men bestämt frågade jag vart vi skulle ta vägen så flickorna fick se Eric och när han skulle spela. Så vi fick sittplatser på andra raden! Så grymt nöjda satt vi där hela kvällen och hade jätte trevligt.

Tack älskling för en underbar kväll. <3

One Response to “Ebba på Lotta på Liseberg.”

  1. Sandrah - mamma till Devin & Vilde skriver:

    Så himla roligt för Ebba :)

Leave a Reply