Kom ihåg mig
Så idag börjar då mina barn på dagis.. Så nu börjas det med lite goda bakterier..
Varje kväll ger jag barnen Omega 3 och Semper magdroppar.
Jättebra att bara droppa ner i vällingen och jag tror att dom blir lite mindre sjuka, och när dom är sjuka så blir det lite mildare.
Ger ni extra tillskott när barnen går på dagis?
Varför / Varför inte?

5 Responses to “Dags för dagis! Ger ni extra tillskott till barnen? Varför? / Varför inte?”

 1. ingrid skriver:

  Våran lilla är bara 7 veckor, så det enda hon får är d-dropparna. Men när hon blir större och börjar på dagis så kommer vi nog ge henne lite extra tillskott för att hjälpa immunförsvaret på traven mot alla bakterier och baciller som florerar på dagis :) Kram kram

 2. Ms. Kidelin skriver:

  Har faktiskt inte tänkt på det där men det kanske man borde gör? Lilltjejen börjar ju dagis nu i höst så det kanske är lägligt…

 3. Lina skriver:

  Jag ger inte tjejerna något annat än mat, frisk luft & handhygien (xtra viktigt under värsta vinterkräksjuke bomben)det är mina knep. Om & när dom blir dåliga får dom lite proviva på sin höjd efteråt för att ge magen lite "arbetare". Annars löser dom där små kropparna det utmärkt själv.. Imunförsvaret byggs ju upp av "lite skit" enligt mig. Och mina barn är faktiskt väldigt sällan dåliga. Astrid har lite risiga luftrör & dom har kanske varit magdåliga 1ggr/säsong. Kräksjukan har dom nog aldrig haft. Inte så explosiv iaf. Tack gode .. för det. jag får PANIK av kräksjukor!!

 4. Veronica - mamma till Theo och Tim skriver:

  Vi ger inget. Försöker vara noga med hand hygien osv… vara ute mycket… byta kläder… tvätta ytterkläder och så ofta.. även snuttar och byter nappar…

 5. Sandrah - mamma till Devin & Vilde skriver:

  Mina barn dricker proviva och är ju typ aldrig sjuka :)

Leave a Reply