Kom ihåg mig

Helt ärligt, jag hatar Mölndalsbostäder.
Jag vill bo i Eklanda. Har fått erbjudande av som lägenhet där. Tackat ja, ringt ungefär 100ggr och frågat hur jag skall få den men dom som bor i Mölndal redan har företräde. Vilket jag då undrar om det finns nån chans att om man kommer utifrån kan få en lägenhet där, eller om det alltid är någon annan som söker om det någonsin har hänt.
Nää det kan hon inte svara på?! Varför???

Jo jag undrade det för vi hade fått erbjudande på en annan i Mölndal med som skulle vara bra men vi fick bara tacka ja till en. Så vi fick ju tacka nej till den andra då.
Ringde idag igen och fråga hur det sätt ut dom senaste året, hur ofta kommer det ut lägenheter där? Är det 2 om året eller närmare 10? Nää det vill hon inte svara på.
Frågar om det är nån idé att ens vänta och hoppas eller om det är bättre att tacka ja till något annat eller köpa om vi skall behöva vänta i flera år till. Nää det vill hon inte säga.

Hur jävla svårt är det att svara på om man ens har nån chans? Eller att jo nästa som kommer  blir nog er. Eller nej i just Ekland är det alltid någon internsökande. Varför har dom inte nån iland som går till oss andra när kommunen skriker efter barnfamiljer?

jag blir så jävla arg…. Hur jävla svårt är det att vara lite mänsklig???

Leave a Reply