Kom ihåg mig

Tick tack tick tack..

Shit vad mycket klockan blev, som vanligt.. Vem är det som sagt att dygnet bara skall vara 24 timmar?

Idag var jag och sambon och åt lite mat på Bliss efter jobbet, mums. Barnen är ute hos mamma då vi bägge jobbar i morgon, så dom skall ut och åka båt och köra grävmaskin, nu ikväll hade dom tittat på grisarna.

H&M har verkligen fått in jättemycket fint nu till hösten såg jag, mycket 60-tal, härliga retro färger och bekvämt. Men än vågar jag inte riktigt mig på allt, men dessa två fick hänga med hem idag faktiskt, lite osäker på tröja på första bilden,, hiss eller diss?

På Bliss hade dom dessa glasen, behöver jag säga att jag ville ha med dom hem?

3 Responses to “Tick tack tick tack..”

  1. Johanna - mamma till Leia skriver:

    Mejlade dig igår ännu en gång, fick du det? :)

  2. Cattis skriver:

    Hej, jag skickade ett mail men vet inte om du fått det? Jag vann en personlig sagobok och skulle maila dig senast 5 augusti, och undrade om jag skulle kunna lämna uppgifterna jag vill ha med i boken lite senare än så eftersom ett av namnen som ska vara med är inte riktigt bestämt..hejcattis@hotmail.com

  3. Sandrah - mamma till Devin & Vilde skriver:

    Ska man visa magen sådär med tröjan?

Leave a Reply