Kom ihåg mig

My day!

Efter jobbet idag åkte jag in till stan för att träffa Amy och lilla Elias, gick och tittade lite i affärer och satt och fikade. Själv passade jag såklart på att leka och busa med en bebis. Tänk att mina var så där små och lätta nyss! Jösses, vad man orkade kasta och busa med honom i luften, vägde ju inget alls.

Denna underbara koftan tvingade Amy mig att köpa… Eller hur? 😉
Underbar, går ner gött över rumpan i höst!
Sambon och barnen tröttnade på att jag inte var hemma och åkte till farmor och farfar i morse.
Dom hade haft det bra på stranden, lekt och badat.
Och Ebba hade varit i stan och fått ett nytt nattlinne bland annat till sig och dockan.
Nu skall det sova igen innan klockan ringer!
Sovgott.

3 Responses to “My day!”

  1. Amy skriver:

    haha.. Japp jag tvingade dig… för den var för fin för att inte inköpas ;)… Hoppas vi ses snart igen så du å Elias kan busa vidare hihi

  2. miraclestakeplaceeveryday skriver:

    mysig dag 😀

  3. Dorothea - Ett nästintill trillingliv skriver:

    haha ja du, där hade jag tur! nej men jag fick en förfrågning. har ju rätt mycket kontakt med många företag, speciellt då man har allt för föräldrar bakom ryggen också.är iaf jätte kul. jag och lofsan (http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/) är det :)

Leave a Reply