VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Otrevlig personal på Barnens hus!

Jag har varit på Barnens hus väldigt många gånger, och alltid blir jag lika dåligt bemött!
Varför? Ingen aning, ung, dum och fattig? Eller bara jävligt dålig personal kanske?

Det var första gången när jag var gravid med Leo och skulle hämta ut en sådan babybox. Då fick vi inte det för vi hade fått en med Ebba och då redan var registrerade!

Då det ligger bredvid Ica Maxi brukar jag ta mig in och klämma och känna lite, jag har aldrig fått ett hej.


Dom hade en sandlåda jag var intresserad av till landet, men fanns inget pris och ingen personal att fråga så klart, så när jag kom till kassan för jag skulle köpa ett par strumpor tänkte jag att jag fråga. Nej då fick jag till svar att jag får gå in och leta upp något som jobbar där, och när jag sa jag redan kollat, ja då fick jag göra det igen.. Ursäkta!? 


Varit inne flera gånger och frågat mått på barnvagnar, priser osv. och dom vet INGET, verkligen INGET och man får tjata till sig nån jävla hjälp..

I torsdag skulle jag köpa en lite kloss till bilstolen, och hittade ingen ute i butiken och frågade igen om dom hade det.. fick till svar ”Ja då hänger dom väl på väggen.” Och sen fortsatte hon med sitt… ja jo tack, jag har tittat! Gick då över till babyproffsen, tada! Fick hjälp direkt, och fick det jag ville ha..


Kommentarer


  1. maria 18 juli, 2011 on 10:40 Svara

    jag tycker att du ska skriva ett klagomail till huvudkontoret. vi har babyprofssen här. det är privatägt och personalen är sjukt otrevliga just där. en jag vet klagade och fick kompensation och personalen fick en utskällning!

  2. Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar [i väntan på irish twins] 18 juli, 2011 on 11:10 Svara

    Jag tror inte ens att vi har barnens hus i Skövde, men babyproffsen har vi – och dom är kanon! :)Men… nu blev jag fundersam. Som jag hade fattat det får man en babybox per hushåll och graviditet typ. Så du borde ju fått en med varje barn om man säger.Jag fick en med Rasmus, glömde bort den med Jonathan. Men ska dit och hämta en nån dag tänkte jag – fick kupongen till mailen. Det var ju lite bra saker i den, så jag hoppas att man får ut en nu ändå – även fast vi fick en för två år sen typ… ^^

  3. Petra 18 juli, 2011 on 02:08 Svara

    På Barnens hus i Östersund är de hur hjälpsamma som helst. Tråkigt att de inte är de överallt! Jag fick hämta ut en babybox till trots att den första bara är 1 år och 4 månader. Konstigt att du inte fick det.Tänkte höra om det är utsett någon vinnare i paxlux tävlingen, eller om jag missat nåt?Ha en kanondag!

  4. Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen 18 juli, 2011 on 03:44 Svara

    När vi skulle hämta babybox fick jag skicka ett mail och tala om att jag väntade andra barnet och redan fått en och då var det inga som helst problem att hämta den 🙂 Men det var ju iofs pampers jag mailade då för att få hämta den på babyproffsen här.

  5. Rockbarnet 18 juli, 2011 on 07:11 Svara

    Det är ungefär samma sak med Barnens hus här i stan. Vi fick ingen som helst hjälp när vi skulle köpa barnvagn, bara snäsiga svar- då åkte vi till baby proffsen och köpte vagn istället! Sen skulle vi in och köpa Prampack, då fick vi till svar att den var väldigt dyr när vi frågade om den…Öhh??? Ja vi beställde den från nätet istället eftersom vi tydligen inte såg ut att ha råd med den på barnens hus =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna