Kom ihåg mig

Naturkosmetikkompaniet.se

Idag var det ett paket med underbara produkter från Naturkosmetikkompaniet.se som dimp ner i brevlådan. Det är alltid så roligt och spännande att få paket. TACK naturkosmetikkompaniet.se.

I paketet hittade jag Lipgloss med halon doft och lite skimmer i, som skal vårda och skydda läpparna.
En salva som heter ”Salva barnastund” fungerar på såriga bröstvårtor och rödrumpa bland annat, på rumpa kommer jag att testa den, Leo blir så röd direkt och fräter sönder huden. Ebba har redan kletat in hela kroppen och håret på sig och Leo, så jag kan fråga henne i morgon vad hon tyckte om den.
Och sist och störst låg det hea Aloe & Arganolja i paketet, en riktigt mjukkräm till kroppen att använda när man är torr. Jag har redan testat den på armen, och jösses vad gott den luktar!
Att naturprodukter kunde lukta så här gott kunde jag aldrig tänka mig. Man känner verkligen hur den jobbar in sig i huden, kommer bli perfekt i sommar efter en dag ute i solen, eller i vinter en dag ute i snön och huden behöver åkerfuktas.

Tusen tack naturkosmetikkompaniet.se

One Response to “Naturkosmetikkompaniet.se”

  1. Malin skriver:

    Alltid roligt att få paket på lådan! Hoppas du får en härlig helg!

Leave a Reply