VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Spy-dag!

Orkar inte idag. Piss dag är detta!!
Vaknade först vid 4a av att Ebba kom tassandes och behövde kissa och klagade på magont. Hon somnade sedan om strax innan fem.. Fem gick Tobbe upp. Och jag hade svårt att sova om hon skulle bli sjuk.. Så blev fem timmars sömn i natt… Woho!
På morgonen drack hon välling men fortsatte klaga lite, kändes lite varm och gränsen till feber men hade inte feber..
Så hon fick gå till dagis, och väl där hade allt gått bra. Tror hon gör någon protest för att jag aldrig är hemma..
Min buss jag tar varje morgon är inställd under sommaren!! Ja tack eller vad säger man då?
Så kom 30 min sen till jobbet, och där kändes det som allt gick emot mig idag, inget blev som jag ville.
Haft ont i magen hela dagen och tänkt att jag nu fått någon jävla magsjuka. Borde inte magsjukorna vara borta nu på sommaren och jag inte tänka på det? Tänker ju fan på skiten hela tiden!!!Jag skojar inte, mer nu än i vintras tror jag. Så ätit kasst idag och haft ont i magen. Och inget som hjälper och paniken stiger så klart.
Nu borde jag sova men svårt när magen gör ont och man får panik om man skall vakna och spy, bättre att vara vaken då.. Eller hur… Så kommer väl sluta med att det inte blir mer än fem timmars sömn i natt heller..
Jag hatar verkligen denna fobi skiten! Hur fan blir man av det?!?!?!?!


Kommentarer


  1. eemmaaj 27 juni, 2011 on 08:54 Svara

    Det är nog för att du är så orolig som du har ont i magen, det vet du säkert redan men lika bra att du får höra det en gång till. det är säkert ingen fara. kram!

  2. Anonymous 27 juni, 2011 on 08:58 Svara

    Man blir inte av med obin, men man kan bli bättre i den. Lär dig din kropp och hur den reagerar och gå inte på dina "hjärnspöken" när dom lurar dig.För, handen på hjärtat, hur många gånger av alla de du trott att du varit/ska bli magsjuk har du EGENTLIGEN varit/blivit det ? Inte många , eller hur? Tror faktiskt att din dotter vet EXAKT hur hon ska fånga din uppmärksamhet, det enda hon behöver göra är att säga orden: "Ont i magen". Barn är inte dumma,vet du ;)!Kram från mig/Jeanette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna