Kom ihåg mig

Vita Liberata

Jag köpte och fick hem förra vecka brun utan sol från Vira Liberata. Och den är jättebra! Okej, inte så bra som jag trodde men det bästa jag haft än.. För till mig sa dom den inte kladdar av sig alls, men på mig gör den tyvärr det lite grann, men det gör nästan allt då det är något fel på min hy.
Men jag tycker verkligen ni skall testa denna om ni vill ha en fin brun utan sol!
När man väl fått på den så sitter den jättebra, och man blir så där lite brun röd nästan som om man var i solen igår, och inte sådär gul som man blir lätt.
Det bästa är också om du tar body lotion på tex armbågarna som gärna är lite svårt att få på annars.
Vita Liberata gick snabbt att ta på och var kladdfritt, bara att min hy gärna stöter i från sig på något vis. Den luktar inget och är mouse form och räcker hur länge som helst. Jag har nu hela helgen använt den i ansiktet i stället för en massa smink. Ta på lite på kvällen i ansiktet och slipp sminka dig.  Blir det bättre? Vita Liberata är även färgad när du tar på den, så du ser om du missat något stans.

Och blir du gul om händerna? Tvätta dom med pulver tvättmedel så försvinner allt!

Och igår, fick jag syns på Vita Liberata på rea hos Asos!

Leave a Reply