Kom ihåg mig

Vagn bomb…

Hangbagen funkar bra på sidan med tycker jag. Ebba sitter bra fram, 103cm och 16,5kg. sitter bra bak med, men inte med en massa ytterkläder. Dynorna stämmer inte med färgen på nätet tyvärr. Men blå bli rött i sommar kanske? Leo ser ut som en liten bebis där fram.
Jag gillar att den är lättare att svänga och att handtaget är längre än på sporten. Men sedan såklart är det lite bökigt att få i Leo där bak tycker jag.. Och funderar på att ta bort bumberbaren när Ebba sitter fram, jobbigt att få i och ur henne..

3 Responses to “Vagn bomb…”

  1. Sandrah mamma till Devin & Vilde skriver:

    Vi har typ aldrig den där bumperbaren där fram på vagnen

  2. stinamaria skriver:

    Snygg!

  3. marie - Från en prematurmammas hjärta - skriver:

    verkar vara superbra. Funderade på en p&t innan vi fick den från hab. lånade sandrahs några dar och neo satt som en kung i den. Bra för lite större barn!

Leave a Reply