Kom ihåg mig

Easy A

Film tips: Easy A. Enkel och rolig.


I efterdyningarna av en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt ”slampiga” rykte för att öka sin sociala status. Men livet börja snurra ur kontroll, och till slut är det endast en kille som ser igenom hennes tuffa yttre och in i hennes rätta själ och hjärta.

3 Responses to “Easy A”

  1. livan86 skriver:

    visst var den kul?

  2. Sandrah mamma till Devin & Vilde skriver:

    Såg den för ett tag sen, var väl sådär

  3. Lisa skriver:

    Ja, det såg naturligt ut på Leann. Till skillnad från många smala. =0PDen där filmen skulle jag vilja se. =0)

Leave a Reply