Kom ihåg mig

Först idag var vi bara hemma och tog det lugn, men Leo blev aldrig riktigt bra än tycker jag. Så när sambon åkte för att hämta Ebba hos mamma, ringde jag 1177 igen och beslöt mig för att åka och titta till Leo igen.

Då satt han så här på mig och hade 40,2 grader. Och jag tycker som vanligt att det är för högt och att han haft det för länge! Så blev en promenad ner.
Urinprov skulle lämnas, gud vad synd jag tyckte om honom! En liten påse med ett litet hål i, där man skulle sätta in snoppen sen tejpades denna fast runt snoppen. Usch vad ont det måste gjort på honom.
Men det visade inget.
Sänkan i fingret var lite för högt, men inte så dom orkade bry sig, öronen var röda än. Suck.
Så var det inte bättre om 1-2dygn skulle vi tillbaka igen, nu skulle vi fortsätta med panodil.

På vägen hem tog vi oss en kort promenad, jag var tvungen att ha luft! Kände mig bättre i morse, men nej nu mår jag skit igen och känner som jag håller på att få feber och mensen skall komma.

Leo somnade strax efter sex och vi hade fått i honom lite yoghurt och panodil.

Vi har ätit lövbiff och potatisgratäng nu, och jag har så ont i magen och mår illa, ångesten sätter igång direkt. Speciellt då vi varit hos läkaren med, vem vet vilka magsjukor vi kommit åt där? Hur jag än försöker hålla oss stilla är det inte lätt i ett par timmar att inte låta Leo röra något.. Så nu sitter jag här med familjen.
Skulle göra marängsviss, men jag mest skakar och rädd. Jävla ångest, går verkligen inte att förklara hur det är att leva med denna skiten. Att inte ens kunna gå till läkaren med sonen, jag gör det nu. Men det var ett tag jag drog mig för det med,  ett tag jag alltid bytte om när jag varit ute och la kläderna i tvätten, vem vet vad som kunde varit på dom kläderna? Men jag gör inte det längre.
Jag låter inte fobin bestämma mig liv. Men det ger mig mer ångest, migrän och söndertuggade tänder.
Och hur jag skall handskas med det, vet jag inte?

5 Responses to “Min nyårsafton kunde ju varit bättre.. och lite fobi känslor.”

 1. Mochride - mitt hjärtas röst skriver:

  Sv: Ja, det blev en tidig dagisstart, men det har gått jättebra. Vi har aldrig haft några problem och hon tycker jättemycket om att vara där.

 2. Emmelie skriver:

  Min dotter heter också Ebba :) jag vill med ha sommar nu nu! Kräkfobi, de lider jag nog helt seriöst av också. Oroar mig hela vintern för den där jäkla kräksjukan! Hoppas du får en bra kväll!

 3. Emmelie skriver:

  Nej vi brukar la inte ha de ofta men de spelar ingen roll, för jag hör om de i min närhet och orar mig så jäkla enormt för att få de så jag rent av inbillar mig att jag mår illa.. O förra veckan kräktes jag en gång efter jag hört om alla som haft de o stressat upp mig så över de.. Sjukt o alla tycker jag e knäpp.. men är man rädd så är man :(Hoppas din pojk blir frisk snart!

 4. gedetettförsök skriver:

  Stackars er! Lillen som är så dålig och du som får sitta på vc på nyårsafton. Blää. krya på er!

 5. Fröken Hulda skriver:

  God fortsättning på 2011. Jag önskar dig, mig och alla andra fobiker ett friskt år :)

Leave a Reply