Kom ihåg mig

Gore-tex skor!

 

Jag älskar min nya skor, ser helt okej ut, är så sköna och i Gore-Tex!

 

 

Tomtefar och pepparkaksmor.

I morgon skall vi iväg och ta julkort på barnen, vilket såklart skall bli kul. Ebba längtar jättemycket och vill även ha prinsessa-kort, och det skall hon få ta såklart. Fick köpa ny kläder dock, känns tråkigt att lägga så mycket pengar på något som inte används så mycket, men tog stort nu så kan dom nog ha det nästa år med hoppas jag.  Kläderna kommer från Lindex.

Har man tid, så tycker jag annars man kan köpa detta i Ullared, då kan man köpa nya varje år för där kostar dom inte många kronor.

 

Clinique

Tog mig en tur till Åhlens förra veckan då jag skulle köpa en ny ansikts-tvätt, och jag har väntat nu ett tag då Clinique ofta har så man får en massa gåvor på köpet om man köper två grejer. Så det var jag faktiskt tvungen till att göra, och man fick verkligen så mycket fina grejer. Handkrämen är jag så kär i som jag fick med. Ansiktskrämen mot rynkor gav jag dock bort.. Jag hoppas inte jag behöver det än.. Men vet vet?

Idag är det ingen vanlig dag…

För idag är det älsklingens födelsedag, hurra hurra hurra!

 

 

Torsdag..

Jag längtar efter en dusch, och att barnen skall sova lite.

Johanna har varit här så fått lite vuxet sällskap i alla fall, och hon har även lekt lite med barnen så jag fått rensat lite i skåpen. Det tar tid, men om en månad skall vi faktiskt flytta och det är högtid att börja packa och rensa.

Snart kommer det nog ringa folk som vill komma och titta på vår lägenhet också..

 

Nu hoppas jag bara på att Leo somnar en stund, gärna Ebba med. För jag är väldigt trött. Och sedan får vi nog ta oss ut en stund, och jag kanske ta av mig pyjamsen?

Older Posts »