PicMonkey Collage

Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Castingen gick jättebra och jag är så taggad, mer om det sen!

När jag kom hem så såg jag denna kommentar och tänkte att jag skulle svara på den här i ett inlägg

Måste bara fråga/ säga detta…hoppas du svarar o förstår.
Jah ska flytta tillbaka till min mamma i skåne & då säger mamma o pappa att jag ska börja på samma skola som jah *Sluta på innan..men det vill jah inte för ingen *gilla mig typ där* & alla snackar typ skit.
jah skulle vilja gå på en skola i närheten utom den skolan som mamma o pappa tycker! Snälla snälla hjälp mig…va ska jah göra? Snälla kan du inte ge mig råd eller göra en video när du svarar? Skulle betyda mycket för mig för detta gör att jah inte mär bra i kroppen & i livet. Snälla hjälp mig

Jag förstår att du tycker att det är jobbigt att byta tillbaka till en skola där du inte kände dig trygg. Jag tycker att det är jobbigt att bara flytta/byta hem. Jag kan inte säga till dig vad du ska göra eller inte för jag vet inte alla omständigheter, jag kan heller inte vara någon Doktor Phil eller liknande. Det ända jag kan säga till dig är att prata med dina föräldrar och förklara hur du känner, dem är mer förstående än vad du tror. Jag tycker också att om du inte har något val utan måste börja i den skolan igen så ska du stå upp för dig själv, inte låta NÅGON klanka ner på dig eller få dig att må dåligt, självklart lättare sagt än gjort, men you go girl!
Men jag tror absolut att det kommer lösa sig på ett eller annat sätt om du pratar med din mamma och pappa och förklarar hur läget är och att du inte trivs där, dem vill ju inte heller att du ska gå runt och må dåligt i skolan.
Glöm inte att du är fin precis som du är och ingen är bättre än dig!

Är det någon annan som har något råd till den här tjejen? Kommentera och dela med dig till henne, det kan hjälpa henne super mycket!

Lite extra kärlek till dig/ Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: elise

    Åhh Tack så jätte mycket Ellinor!!! Älskar dig o du e en jätte vacker brud;)
    KOLLA GÄRNA in min bloggg igenom aty googla på elisewesterlund.nattstad.se
    ha en bra dag o massa kärlek t dig

Lämna en kommentar