image

image

image

image

Foto: hanna söderberg
Ja precis som rubriken säger, den som gör dig gladast och får dig att utvecklas är oftast den personen som också kan få dig att må så dåligt och få fram dina svaga sidor.
När något sånt här uppstår, alltså att du blir ledsen eller arg pga den här personen, så får du sätta dig ner och fundera över om ”bråket” är viktigare än personen i fråga. I de flesta förhållanden så är inte bråket viktigare, men många glömmer att se det fina när allt är mörkt och släpper det ljusa för något som inte var viktigare.
Är ni med mig?
Jag vill också tillägga att jag och Kevin har det toppen och den här texten kommer inte från mitt förhållande utan min syn på det hela.

Love, Ellinor ❤

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: cicci

  Snygg tunika. Vad har du till den. Leggings, tights eller jeans?

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   EHjsan!
   Jaa super snygg! den är från BIKBOK. Det är faktiskt en klänning, så jag har strumpbyxor till den :)
   Kram!

   URL:

Lämna en kommentar