image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

foto: Oscar jettman

Ja jag behöver väll inte svara på hur glad jag är? Jag tror att ni förstår att jag är väldigt glad, sjukt glad. Nu ska jag boka en semester där jag kan sola bort mina utslag.

Nu har jag kommit hem och allt känns så konstigt, det blev ju en vardag att vara där och tävla. Att konstant vara kring de underbara människorna jag har fått dela det här med. Nu känns det tomt och konstigt. Samtidigt är jag så otroligt glad att jag får komma hem till min fina pojkvän och bara mysa, fy vad jag har saknat honom!

Sen till en tråkig sak… Det är så många som tycker att jag vann oärligt, men komigen?
De tycker att det var fel av mina vänner att lägga upp på sin instagarm att deras följare skulle rösta på mig. Hur kan det vara fusk? om mina vänner vill hjälpa mig får inte dem det då? plus att det va aldrig en regel att ens vänner inte fick skriva om detta. skärp er nu!

Jag tycker själv att jag har utvecklats otroligt mycket bakom baren och jag har haft en glad ton genom hela programmet. Jag fick inte ett enda minus på minusmöterna och det är väll också ett bra tecken på att jag förtjänar det här? Jag ska inte behöva sitta här och ”försvara” mig… men sanningen är att jag tar åt mig även fast jag absolut inte borde göra det.

Nu släpper jag det, för här sitter jag 100.000 kr rikare och det är inte illa pinkat!
Sen måste jag låta er veta att Fredrik och Jessica är två helt underbara personer som jag har kommit nära och dem har gjort ett sjukt bra jobb i baren!

Mer tankar kring det här sen. jag är sjukt bakis och seg så ska lägga migg och kolla på en film 😀

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Elin :)

  Hurrraa!!!!!!! Grattis till vinsten :) Dina vänner får ju göra vad sjutton de själva vill. :p Där emot hade inte jag kännt mig som en värdig vinnare efter inlägget på insta under sändningen. Det är säkerligen en del gnälligt folk som tyckte att det var det värsta som hänt i deras liv. Samt det ser jävligt fult ut att ”tigga” röster, vilket jag delvis kan hålla med om. Du får stå på på dig själv och lita på på att folk tycker om dig. Tror att dina följare var mycket väl medvetna om att du var i final och röstade uppenbarligen gjärnet 😀 Det inlägget kan ju inte gjort någon större skillnad röstmässigt.
  Kram 😀
  Elin

 2. Postat av: K

  klart du är en värdig vinnare! Grattis:)
  Reglerna var ju som sagt sådana för röstningen.
  Ni tre är ju lika värdiga vinnare, men i detta spel så gällde det ju
  Att ha många sociala kontaker plus att deltagarna valde en att vara kvar.
  Och det gjorde dom ju, och du har ju också väldigt mycket sociala kontakter.
  Så vann du ju överlägset:)
  Tycker du verkar vara en väldigt omtänksam och härlig person
  Och rolig:) så en värdig vinnare är du:)

  URL:
 3. Postat av: K

  Tillägga, att utvecklas i baren och det gjorde du ju också:)

  URL:
 4. Postat av: Emil

  Ett jätte stort Grattis till vinsten jag höll på dig du utvecklades mest i baren så du är en självklar vinnare

  URL:
 5. Postat av: Erica

  Grattis!!!!

  URL:
 6. Postat av: S.

  Grattis till vinsten! Problemet i detta fall ligger inte i om du är värdig vinnare eller inte, utan att tävlingen var upplagd på fel sätt med orättvisa regler. Det är ju därför folk är skeptiska såklart, så jag tycker inte du ska ta åt dig personligen.

  Den som hade mest fans innan var ju du, om man jämför med de andra två finalisterna – det vet ju du också. Så tävlingen hade i princip ingenting med vad man gjorde i själva tv-programet att göra. Tre veckor är kort tid och programmet hade ju nästan inga tittare (30.000 såg finalen enligt tidningarna, det är ju megaflopp) så flest fans och följare innan = klart den personen vinner.

  Jag säger inte att du är ovärdig vinnare, och jag gratulerar så mycket, men helt ärligt, hade det inte känts som en skönare vinst att ta hem, med andra regler där alla hade samma förutsättningar och vinstchans?

  Hoppas resan blir härlig!

  URL:

Lämna en kommentar