image

Jag är kvar! Jessica valde att skicka hem Sandra. 

Jag måste säga att jag har varit lite nere nu senaste dagarna här i baren. Kan inte riktigt sätta ord på varför.

Jag blir så arg på mig själv att jag blir så påverkad av allt som sägs och skrivs. Bara någon skriver att jag inte förtjänar att vinna så blir jag nere och drar på det. 

Jag känner kanske att det här tävlingen inte är för mig för att jag kan inte vara dum och blir ledsen om någon annan tycker illa om mig. Kanske mesigt av mig, men så känner jag…
Nu är det dock bara några dagar kvar så jag kan lika gärna köra fullt ut.

Dock så vet jag redan vem vinnaren är och det är inte så svårt att lista ut. Jag är nästan helt 100 på att det är Gurkan som vinner. Jag skulle bli riktigt chockad om det inte var så. Sen vet jag att jag inte är ensam om att tro det. Gurkan har gjort ett bra jobb här, så han skulle förtjäna det. Sen har de andra som är kvar också gjort ett bra jobb så skulle det mot all förmodan bli en annan vinnare så förtjänar den det också :)

Haha lite rörigt inlägg men jag behövde få ut lite tankar.

LOVE ELLINOR

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Emil

  Hej Ellinor vill bara säga att du är grym jag hejar på dig och hoppas du vinner baren det förtjänar du, så mycket elakt som skrivs att du inte förtjänar och att folk inte gillar dig på grund av din sjukdom också det tycker jag är förjävligt, så jag håller på dig kämpa in i det sista av baren, och tack för att jag fick ta kort med dig i söndagsliven

  URL:
 2. Postat av: Joel Rapo

  Måste bara säga att du fyller min klocká kvart över—- :))))))) men skulle inte banga på en skön kväll med dig, Du rockar mer än vad klockan blir halv—– så…. Vad sägs om kvart i över tolv??? om det känns bra hör av dig….

  URL:
 3. Postat av: lina

  Som sagt så ger ni ju bort vinsten till Gurkan.Han låter som en skiva som hakat upp sig och alla ni andra bara jamsar med.Han ger ju inte utrymme för någon annan deltagare att ta egna initiativ utan säger hela tiden ”jag fixar” sen sitter han gnäller över att han får göra allt.
  Nej ut med honom.

  URL:
 4. Postat av: Simon

  Jag vill bara inleda inlägget med att jag förstår att man från utsidan inte kan leva sig in riktigt i eran värld, men jag kände ändå att jag ville ventilera lite!

  Från dag ett har jag gillat både dig och Fredrik, och röstat på er för att ni skulle ta er till final.
  Under kvällen måste jag dock säga att jag blev riktigt besviken på dig, du har alltid slått dig för bröstet att du inte bryr dig om spelet o.s.v, vilket är nobelt, tyvärr visade det ju sig inte vara sant..

  När du, Felicia och Aina låser in er på toan och snackar så jävla mycket skit om Gurkan som ligger i en säng bara några meter bort så gör det mig så otroligt besviken. Om du är så ärligt och ”skön” som du vill framstå, varför inte konfrontera honom öga mot öga?

  Tyvärr kommer du nog vinna, hoppas pengarna känns bra, du har gjort mig helt sjukt besviken iaf.

  Nåja, du kommer säkert vinna det här,

  URL:
 5. Postat av: Linnèa

  Jag hoppas att du vinner Ellinor!! Ni är alla vinnare på olika sätt men jag hoppas att du är den som står som vinnare! Lyssna inte på alla idioter på internet… Fortsätt vara stark <3

  URL:
 6. Postat av: lina

  Snälla Ellinore lägg ditt minus på Gurkan.Sitter o surar en hel kväll o Jessie säger till Gurkan att hon vill sitta med honom i finalen och att hon vill att HAN ska vinna.Imgen är värd att gå till final som inte VILL vinna

  URL:
 7. Postat av: anonym

  De röstade som de gjorde för din skull. Glöm inte det.

  URL:
 8. Postat av: Nina

  Trött på att lyssna på Jessies skrik hela tiden.Hon spelar verkligen rollen av korkad blondin o lite till.Det enda hon vill är supa o ligga så i detta programmet hör hon inte hemma.Skicka henne till Big Brother,där hör hon hemma.Behåll din personliga intrigitet precis som Fredrik gör så sitter ni båda i final och jobba hårt bakom bardisken i kväll med att blanda drinkar och flamsa inte med jessie det förlorar på.

  URL:

Lämna en kommentar