En bra dag på många sätt

Idag efter jobb och förskola gav jag och Agnes oss ut på en promenad. Så himla skönt det var och kroppen kändes stark. Visst, jag flåsade lite mer än vanligt, men benen kändes starka. Det har vänt gott folk. Så skönt!

fullsizeoutput_267b

fullsizeoutput_267d

När vi kom tillbaka hade Mr K kommit hem och vi började laga middag. Vi har ju matkasse och idag stod det gratinerad kyckling med ris, morötter och sallad på menyn. Så himla gott var det!

fullsizeoutput_267e

fullsizeoutput_267f

fullsizeoutput_267c

Efter middagen vad det dags att natta och för första gången på flera, flera månader fick pappa natta trots att mamma var hemma. Så himla skönt! Jag väntade nästan bara på att hon skulle gallskrika, men icke då. Det hade varit underbart om den här mammafasen hade försvunnit nu för det är ganska jobbigt. Vissa mammor kanske älskar att det bara är de som gäller, men jag tycker att det är jobbigt att inte kunna dela på ansvaret och jobbet. Det är inte roligt att se hur din partner försöker och försöker, men att det inte duger bara för att han inte är mamma. Så idag var det ett hallelujamoment för mig!

Nu: en kopp te och lite kvällsfika i soffan framför Bonde söker fru.

Hoppas ni haft en fin dag!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *