En skön söndag

IMG_0221

fullsizeoutput_266a

Agnes sovandes i vagnen nere i trädgården medan vi ställde in trädgårdsmöblerna. 

Inatt har jag och Mr K fått sova hela 9 h. 9 H!!!! Åh, vad vi behövde en bra natt! Den kommer jag leva på länge. Jag hoppas verkligen att det blir lika bra inatt. Vi har varit hemma hela dagen och småfixat och tagit det väldigt lugnt. Agnes har (förmodligen) fått en reaktion på vaccinationen på 1,5-årskontrollen i förra veckan. Den är fördröjd på den här och Agnes har reagerat på alla andra vaccinationer så jag är inte så himla förvånad. Hon hade drygt 39 i feber igår när mina föräldrar och svåger åkte hem. Alvedonen har nog gjort att hon sovit gott. Idag har hon också haft feber med bara 38. Hon har fått Alvedon nu innan natten så jag hoppas att hon är feberfri imorgon. Vi är beredda på att Mr K kanske får vabba imorgon. Första gången för Agnes. Vi har varit förvånade över att det inte kommit tidigare. Det är svårt att avgöra om det är förkylningen eller just vaccinet, men påverkad av något är hon i a f.

Jag är fortfarande förkyld. Idag har jag fått ont i huvudet, vilket jag inte haft tidigare. Jag har börjat med nässpray så att det inte blir någon bihåleinflammation (om det nu är det). Jag har känt mig starkare i kroppen idag, vilket förmodligen beror på att jag faktiskt fått sova de timmarna jag behöver. Jag försöker att inte tänka för mycket på det eftersom det inte finns så mycket att göra.

fullsizeoutput_266c

Innan middagen ikväll rullade jag ut yogamattan och tog på mig mina nya träningskläder för att göra ett lugnt 30-min pass med Yoga with Adriene. Så himla skönt det var och jag mådde bättre efteråt. Det kändes skönt mentalt om inte annat. Att vara en tränande person och inte kunna träna tar minst sagt på psyket!

Nu laddar jag för en ny vecka och hoppas på att den här förkylningen äntligen ger med sig och att Agnes feber försvinner snabbt.

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *