Annons

Badpremiär

I höstas försökte jag få en plats till Agnes på babysimmet, men här är det så begränsat antal platser att det är ganska svårt. Vi fick ingen plats och därför har också badpremiären dröjt lite. Vi har liksom inte fått tummen ur, men idag så var det äntligen dags! Jag och en mammakompis åkte dit med våra små tjejer och det gick hur bra som helst. Agnes tyckte att det var jätteroligt! Vi lekte runt i 45 min, efter det var tjejerna helt slut. I bilen hem däckade Agnes nästan direkt. Tacksamt med sådana aktiviteter. :) Det får helt klart bli en repris på den snart!

fullsizeoutput_2154

Förutom det har vi hunnit med en promenad på förmiddagen. Det behövdes frisk luft efter en lite stökig natt. Bra sömn fram till kl 4, efter det lite sämre, men jag överlever. Efter en stabil frukost och en kopp kaffe så är jag liksom människa igen. Havregrynsgröt med äpple och kanel och två stekta ägg. Mums!

Idag började den regionala UF-mässan i Borås och företaget jag är rådgivare för kammade hem vinsten i Årets affärsplan. Det finns nog ingen stoltare än mig, möjligtvis deras föräldrar då. Så kul! Imorgon ska jag dit med Agnes och kolla och även se hur det går i de resterande tävlingarna. UF-lärare är jag alltid, oavsett om jag är föräldraledig eller ej. :)

Hoppas ni haft en bra dag!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons