VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kikar in..

Och önskar eventuella läsare en trevlig och skön sommar. :) Jag jobbar måndag till torsdag i veckan och sen går jag på semester. En efterlängtad sådan! Ha det fint. ❤️

Kommentera

Annons

Vab. IGEN!!

Okej. För två veckor sen var Charlie typ dyngförkyld och var hemma några dagar från förskolan. Förra veckan var han hemma hela veckan med ögoninflammation. Han var helt fri från den hela helgen. I måndags morse ringde hans förskola till mig på jobbet och sa att han var kladdig i ögonen igen.. Så det var bara att hämta honom. Vi fick läkartid samma eftermiddag eftersom det då skulle behöva behandlas efter så lång tid. När läkaren tittade på Charlie då, sa hon bara att det där ser ju jättefint ut, det ser inte ens irriterat ut. Gaaah. Hon skickade i allafall iväg ett recept på en salva vi kunde hämta ut ifall kladdet kom tillbaka. Än så länge har han inte behövt den..

Vi tog det säkra före det osäkra och har varit hemma med honom i ett par dagar. Johan var hemma igår och jag idag. Men i morgon lutar det åt både jobb och förskola för hela familjen nu.. Hoppas jag!

Kommentera

Annons

Det är ju VÅR!


Idag såg jag att på onsdag kan det bli snöblandat regn, och inte alls lika varmt som idag.. Men blä!! Bäst att njuta av vårvädret då, dom vi haft i ett par dagar nu..

Kommentera

Annons

Älskade Viggo!

Vår älskade Viggo fyller 6 år idag. :) SEX ÅR. Jag kan liksom inte fatta. Var tog tiden vägen och vad gjorde den med min lille bäbis? I juni lämnar han förskolevärlden bakom sig för att börja i förskoleklass i höst. Jisses.. Kan knappt fatta det heller.

Grattis på din sjätte födelsedag, älskade unge! 
IMG_7178
(Fotat av killarnas kusin, Nattis.)

Kommentera

Annons

En strålande dag!

Vilket väder det varit idag! Tror att jag såg att termometern stod som mest på +16 på eftermiddagen. Grymt ju!

Viggo och Johan åkte till rangen på golfklubben och slog årets första slag. Charlie och jag var hemma, och då passade vi på att premiärfika på altanen i solen..

Idag är det inte så mycket kvar att fixa. Tänkte titta på Sommaren med släkten, som började förra söndagen. Lite roligt var det tyckte jag!

Kommentera

Senaste uppdateringar från mig