VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MATT-DRÖMMEN

I samarbete med Kopamatta.se

Img 0450.jpg

Minns ni att jag hade ett samarbete med Köpa matta? Det var min gamla granne Martins son Johannes som kontaktade mig. Loppan hade spytt på flera ställen på min gamla sisalmatta så jag letade ett tag på deras hemsida eftersom man kan måttbeställa bredd och längd samt material och färg och det finns massor att välja på.

Facetune 20 05 2020 19 36 25.jpg

Nu har den legat till sig här och jag  gillar verkligen att den är tung och ligger stilla. På plats liksom.

Sedan valde jag ju perfekt längd till min långa hall så den blev sådär gedigen. Det finns inget fulare än för små mattor under bord eller för korta mattor på ställen där de ska vara längre. De hade lite för mycket att välja på bara. Herregud så mycket olika material.

Img 8442.jpg

Idag och i skrivande stund är det onsdagskväll. Solen lyser starkt utanför tallarna här. Jag har precis ätit en sakral middag bestående av endast två majskolvar och vatten, asketiskt värre men Lennox fick lov att äta ute med vänner och jag orkade inte laga middag. Jag håller på med detta arv i Senegal också och jag har inte velat dra in er i detta för mycket.

Ni vet, alla säger att man inte ska delge allt, speciellt inte pengar och vad man ska ärva, folk blir avundsjuka. Så jag har legat lågt med att prata så mycket om det med er för det upptar mycket av min energi och har gjort de snart tre senaste åren.

Men så tänker jag att jag är ju som jag är. Öppen som person och  delar mesta, inte allt i mitt liv förstås men gillar att dela  och då får man väl ta skiten som kommer med det också.

I morgon berättar jag mer.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *