VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT HEM

I samarbete med kopamatta.se

Jag har tenderat att bli ännu mer besatt av mitt hem. Jag är här 22 timmar om dygnet och min mani över kuddar har ni redan sett. För några veckor sedan hörde Johannes av sig. Ni som har läst min blogg från början minns kanske Johannes som min granne Martins son. De bodde i huset bredvid Threst och mig.  Då var Johannes i 10-års åldern. Nu jobbar han på ett företag som heter Köpa matta.

Han undrade om vi skulle kunna göra ett samarbete tillsammans så det gjorde vi. Loppan har ju kräkts flera gånger på min hallmatta så jag kikade på en grå matta.

Img 8449.jpg

Det är inte alltid helt lätt att se på skärmen exakt vilken nyans en matta har. Därför erbjuder företaget att man får beställa obegränsat antal provbitar så att man i lugn och ro kan bestämma sig hemma när man ska köpa matta.

Img 8447.jpg

Till slut blev det denna grå.

Hos Köpa Matta så kan man även köpa heltäckningsmatta och måttbeställd matta. Fördelarna med en måttbeställd matta är att man själv får välja exakt vilken matta, kant och storlek som man vill ha. Man behöver inte ta hänsyn till de fasta, vanliga måtten på mattor utan man får sin matta exakt utifrån hur stort ens rum är.

Det tog ca fyra dagar för den att leverad till dörren och spännande att öppna. Jag hade ju provbiten hemma så visste exakt hur den såg ut men alltid annorlunda när det blir en större yta av något.

Tycker också det är väldigt fint med den kontrasterande bandkanten i svart.

Tunn och ligger tungt på plats när den ”lagt till sig”. Så supernöjd. Smidigt från beställning till leverans och många mattor och material att välja på. Och eftersom jag har bestämt bredd och mått själv så blev den perfekt.

Img 8663.jpg

Såhär såg den gamla mattan ut. På tok för kort.

Img 7843.jpg

Det är så mycket finare med en rejäl längd. Nu ska här sovas. Klockan är över 00 och lördagen glidit över till söndag

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *