VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DÅ FLYTTAR VI NU!

Då var det dags för mig, oss att byta plattform nu!

Som sagts tidigare innebär det ingen förändring för er. Det är inget ni ska agera på eller göra. Det kommer kanske SE annorlunda ut litegrann men av erfarenhet, när jag själv följt en blogg som bytt layout, är det som att komma hem till sitt vardagsrum och det är lite omöblerat. Man vänjer sig snabbt. Det är ju trots all innehållet, texterna som är viktigast.

Viktigt också är att jag inte kommer att kunna blogga på några dagar då man flyttar över exportfilerna så hela bloggen, inte bara det jag skriver framåt, finns med.

Så hav tröst. Det kommer att vara tyst härinne så ni vet varför. Och så får ni se vilken bloggplattform som tagit emot oss.  Håll ut i tystnaden ett tag och så länge kan ni alltid följa mig på @vimmelmamman på Instagram. 


Kommentarer


 1. Helena 7 april, 2020 on 16:55 Svara

  Spännande, vi ses Kram

 2. Evelina 14 april, 2020 on 23:45 Svara

  Vilken tur att vi kommer att få fortsätta följa dig och din resa! Vill inte och kan inte vara utan dig. Jag har följt dig sedan första stunden du startade din blogg, jag har gått från barn till vuxen samtidigt som jag följt dig. DU är inspiration, en klok person som ger så mycket till andra då du ger oss visdom, sorg, glädje – du delar med dig av livet. Livet när det är som bäst och värst. Jag har gråtit med dig när du varit sjuk, skrattat vid tillfällen som du delat med oss och gråtit av lycka när du blivit frisk. Jag minns såväl youtubeklippet 4good när du säger ”För mig är det inte alls självklart att vara här” att man ofta strävar efter någonting större och ofta inte gillar sitt vardagsliv. De orden är så tydliga med hur du valt att bejaka livet, det känns som att jag känner dig då jag följt dig genom det mesta (självklart så känner jag inte dig) men enligt mig är du en peson jag måste följa – jag behöver Lotta. Jag behöver Lotta som visar vardagslivet, allt är inte perfekt, bry dig om de viktiga sakerna i livet, ta hand om dig själv och att visa att det är inte självklart för oss att vara här.
  Skulle så gärna sitta och prata med dig i timmar om allt och ingenting, det hade varit helt underbart!

  Jag kan inte förstå hur man i dessa tider ignorerar det uppenbara. Det är så enkelt för många att säga att det inte är en stor sak eller ”man måste ju få leva” men frågan är om man ska få leva på någon annans bekostnad? En kollega berättade idag att han varit på en nattklubb där de under första delen av kvällen haft bordsservering och sedan hade de noll koll och ingenting var korrekt. Självklart ska man leva men med hänsyn!! Jag är inte riskgrupp själv men jag har nära och kära som är det, jag är livrädd för deras skull och min då man inte helt hundra vet konsekvenserna. Personer som går till arbetet trots att man känner sig dålig, jag blir så arg då jag har en arbetsplats och ett arbete där det inte är möjligt att vara hemma eller att arbeta hemifrån. Återigen ställs människor på prov i medmänsklighet… Alla måste hjälpas åt och vi kan inte ta för givet att de vi tycker om kommer att vara här imorgon om vi inte hjälps åt att förebygga så att människor kan få fortsätta leva. Det är som en mardröm som man vill vakna upp ifrån men det är bara att inse att detta är verkligheten och nu måste vi alla hjälpas åt. Det blev en lång kommentar men jag brukar sällan kommentera men jag läser allt ändå. Jag kommer givetvis att följa med, tycker du ska göra fler samarbeten då du ska leva på detta och jag tar gärna fler samarbeten om det innebär att jag får behålla lotta på blogg & Instagram.

  • vimmelmamman 15 april, 2020 on 16:51 Svara

   Så otroligt fint skrivet. Tusen tack fina du💋💋♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *