VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BLÅST, CITY OCH VÄNLIGHET

Hej på er. Så roligt att jag ser ett ökat engagemang, fler kommentarer. Ofta tänker jag att man kan bli hjälpt och stärkt av att läsa andras kommentarer. Jag har blivit snabbare på att godkänna dem. Så vad har jag gjort idag? Jobbat, haft tre möten via Skype, stängde ner datorn vid 16:15 och tog en långpromenad till Skanstull och tillbaka. Det tog drygt två timmar och på vägen träffade jag en hare och höll på att kissa på mig innan jag kom hem.

Och jag tycker verkligen att det här suger. Jag hörde att Agnes Wold sa att detta ska pågå till nästa sommar!!! Nästa sommar innan man släppt hela restriktionerna helt!! Jag kan inte leva isolerat i min lägenhet i drygt 1,5 år!! Så väldigt egoistisk och så privilegierad  som jag är men det är mentalt jobbigt för alla.

Överhuvudtaget svänger jag kraftigt mellan att tro att jag ska dö för att en stund senare tro att att mamma ska dö, och en kvar senare så är jag säker på att detta är ett planterat virus som kommer ta död på många fler ä vad rödtröjan Anders Tegnell säger (jag älskar karln) och så går det en stund och jag undrar om jag kan komma iväg till Grekland i augusti, ni ser. Det svänger fort i hockey. Och jag tror det måste få vara såhär. Inga pekpinnar kring hur och vad vi ska känna kring det här väldigt obgreppbara som gör stort intrång i våra liv.

Så jag gick hem från min promenad och lagade ris och kyckling. Nu ska jag sova. Klockan är snart 00:30 och ryggen börjar göra ont efter att sitta här och jobba från köksbordet. Var snäll mot dig själv, sänk kraven nu. Passa på att fundera på vad som är viktigt i livet. Tips från coachen.


Kommentarer


 1. Signe 7 april, 2020 on 09:08 Svara

  Jag hade cancer ungefär samtidigt som du (livmodershalsen), det var därför jag hamnade här. På något sätt kände jag mig mindre orolig då, även att det var procentuellt mindre chans att jag skulle klara mig. Det berodde såklart mycket på dom lugnande tabletterna, men också på att jag var övertygad om att jag fick bästa möjliga vård. Det känns inte som jag i värsta fall skulle kunna få det nu.
  Och så var ju inte tidningarna fulla med skräckreportage om just min sjukdom, även om jag lyckades googla upp några.

 2. Ann 7 april, 2020 on 10:00 Svara

  Tänker att det är på två sätt jobbigt .
  Jobbigt att vara ensam så mkt om man lever som singel.
  Men också jobbigt vara tillsammans en hel familj hela , hela tiden.
  Tror det tyvärr kommer bli både fler skilsmässor och självmord.
  Många står helt utan inkomst nu.

 3. Åsa Härstedt 8 april, 2020 on 12:46 Svara

  Tror det skulle vara bra för dig om du kunde fixa till en bättre hemarbetsplats och inte sitta vid skrivbordet. Kan du köpa ett höj- och sänkbart bord från IKEA med en riktig konstorsstol till?

  • Siv 12 april, 2020 on 16:43 Svara

   Håller med. Arbetsmiljölagstiftningen (puh!) gäller ju även vid hemarbete i detta fall. Hör med din arbetsgivare, om de kan fixa det (tror att de är skyldiga att göra det)!

 4. Gunilla 11 april, 2020 on 13:34 Svara

  Tack för pepp! Jag har följt dej länge men nästan aldrig kommenterat. Du är en förebild med din ärliga insiktfullhet. Du och jag lever i väldigt olika världar men ändå i samma. Du inspirerar och ger hopp. Men också rejäl medmänsklighet. Tack för att du är du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *