VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FINNS MIN DRÖMPRINS, VARFÖR ÄR JAG SÅ RÄDD OM MITT HJÄRTA OCH VAD BJUDS PÅ MIN BEGRAVNING?

 

Jag medverkade i podden ”Insikter från Utsikter” med Malte Hallquist. Ett väldigt bra samtal om livet där vi hann prata om hur det känns att byta jobb och förlora fotfästet för en stund, min relation till Threst, hur det har varit att vara tillsammans med någon som är 23 år yngre och var jag mår som allra bäst.

På länken här kan du lyssna: 

Livet är ju just nu på paus för de flesta av oss. Men jag har roliga nyheter att berätta om bloggens framtid! Jaghar ju letar ett nytt hem att flytta den till. Inte ligga kvar på Allt för föräldrar där det är stort fokus på småbarn. Och ni kommer inte uppleva någon större skillnad, kanske kommer  layouten att se annorlunda ut något men annars är det ju innehållet, det jag skriver som är det viktiga. Snart kan jag berätta var vi tar vägen efter nästan 12 år på AFF!

Hoppas på nya, roliga saker på den nya plattformen som har större muskler och är väldigt etablerade. Trygga. Sådant är viktigt för mig.


Kommentarer


 1. Fia 2 april, 2020 on 09:34 Svara

  Hej Lotta.

  Gick upp tidigt imorse, satte på kaffet och slog upp datorn för att börja jobba. Gör som så många andra just nu, jobbar hemifrån. Nödvändigt, men ensamt tycker jag. Innan jag började så gick jag in på din blogg för att se om du skrivit något nytt inlägg. Såg då din länk till poddavsnittet och började lyssna. Jättefint samtal ! Och du bjuder och öppnar upp så mycket kring dig själv. Det låter som att du är en medveten person som har väldigt bra koll på sig själv. Som känner sig själv, det är det inte alla som gör. Jag lyssnade klart och blev på bra humör, kändes lättare att kicka igång jobbdagen idag än vad det har gjort på ett tag….

  Ha det gott.

  • vimmelmamman 2 april, 2020 on 09:37 Svara

   Men tusen tack! Glad att du gillade.

 2. Ann 2 april, 2020 on 17:01 Svara

  Så fint du berättar i podden , känns varmt och ärligt.

 3. Karolina 3 april, 2020 on 08:25 Svara

  Jättefin intervju. Känner precis som du ang kärleksrelationer! Var gift i 23 år och har nu levt som singel i drygt 30 år. Så bra och jag reder mej själv i alla situationer. Vilken frihet det är. Oslagbart. Sover inte till halvtvå men till halvåtta och ingen får ha någon åsikt om det. 😁

 4. Anna 3 april, 2020 on 16:50 Svara

  Fint samtal med Malte 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *