VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FJÄRDE DAGEN

I annonssamarbete med Wiggo

Fjärde dagen och jag har ännu inte lämnar lägenheten sedan i söndags. Ni som känner mig vet att det inte gör ett dugg. Har noll problem att vara hemma såhär. Trivs bra i eget sällskap och blir aldrig rastlös eller uttråkad. Tvärtom går tiden för fort.

Idag kommer Lennox en dag tidigare än vanligt. Vi byter på fredagar i vanliga fall. Så jag har beställt mat ifrån Wiggo. De har wraps och sallader och finns bland annat på T-centralen, Östermalmstorg T-bana, Skånegatan, Fleminggatan och Hornstull.

Jag är uppriktigt så orolig över alla de små företagare inom många branscher men framför allt restaurangbranschen. De tappar allt. Fortsätt gå ut och ät om du inte är i riskgrupp, stötta dina lokala handlare mer än någonsin. Vi kan inte låta Sverige stanna upp på det här viset.


Annons

Kommentarer


 1. Maria 20 mars, 2020 on 20:23 Svara

  Den svarta kepsen😍 varifrån?

  • vimmelmamman 20 mars, 2020 on 20:45 Svara

   Second hand

  • vimmelmamman 25 mars, 2020 on 20:26 Svara

   Den är från HM tror jag

 2. Sara 21 mars, 2020 on 14:46 Svara

  Hej Lotta,

  Kan inte du skriva ett inlägg hur du gör för att ditt hår blir så rakt och fint?Snälla 🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *