VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KUBA

Jag jobbar ju hemifrån och hör precis på radion att Foolhälsomyndigheten uppmanar oss att jobba hemma. Inte helt lätt när du jobbar i skola och omsorg eller vården. Vi har dagliga avstämningar i teamet via verktyget Teams, som Skype.

Till något helt annat. Påsken breder ut sig för Sofie och mig med sina barnlösa vingar. Alltid tufft med storhelgerna utan familj, att vara utan ett sammanhang tycker jag fast det är 4,5 år sedan jag skilde mig.

Men så kom vi på idén att åka till Kuba. Något jag alltid velat göra. Mamma och pappa var där för många år sedan och minns att mamma tyckte det var vackert men maten usel. Kuba har ju tidigare haft matkuponger, ransonering men antar att det inte finns kvar. Hur som helst. Jag kan verkligen se mig och Soffan i Havanna. Nu ska vi bara se om vi kommer iväg men förmodligen inte till påsk då hela världen verkar stängd.

De här bilderna togs på Barbados för exakt 23 år sedan. Tidningen är Se&Hör. Den arbetsplats jag bara några senare skulle hamna på i 19 år. Cirkel of Life.


Kommentarer


  1. Karin 16 mars, 2020 on 21:39 Svara

    Hej, läget är ju så nu, sedan i helgen, att UD avråder från resor till alla länder. Visserligen inte likställt med förbud att resa, men ändå något att beakta.

  2. Maja 17 mars, 2020 on 08:55 Svara

    Det vore mycket oklokt av er om ni åker så som världen ter sig idag.

  3. Siv 18 mars, 2020 on 00:08 Svara

    Det är knappast troligt att du får visum ens en gång. Dessutom både dumt och oansvarigt i dessa tider.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *