VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EGENKOMPONERAT FRÅN ELLOS

 

Julia 1

Det här är ändå kul, att få egenkomponera sin stil från Ellos hemsida. De har en massa nyheter och en massa bra priser. Jag har sagt det förut men det bästa med Ellos är väl ändå utbudet för alla storlekar. Och många  av oss äldre förknippar Ellos med just postordermode, inget kan vara mer fel, eller jo rätt förstås men Ellos har full koll på trender utan att vara pekpinniga. Det gillas. Jag valde denna kombo just för färgerna. Vita jeans med nude topp och en lite maskulin, rutig rock där rocken plockar upp de de våriga färgerna. Toppen hittar du här. Jeansen här och den coola kappan r.

Julia 2

Sedan var det väldigt fint med de raka, korta och vida byxorna i fuskskinn. Och färgen! Supersnygg. Många tycker det är svårburet med denna typ av byxa men jag tycker den är finast till nätta, spetsiga pumps. Blusen kan med fördel rullas upp i ärmarna och knäppas upp knapparna  i halsen  så mycket man vågar. Här hittar du blusen. Och här finns de fina byxorna.

Julia 3

Och blir det mer vårigt än såhär? Åter, de raka vida jeansen. Fint här med vita sneakers. Och jag är ju svag för randigt, speciellt i kombination med jeans. Jag tycker också det är otroligt skönt att jeansen numera är höga i midjan, Helst ovanför naveln gillar jag dem bäst. Det har ju varit stuprör så länge och de hänger ju kvar men jag upplever en större frihet i modet, det finns inte bara en stil som det var  förr. Vill du kika på jeansen finns de här. Och här är toppen. Om du vill kan du använda den rabattkod jag har fått till er läsare.

RABATTKOD

Din rabattkod ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/3. 
Koden är: 415414.

Till Ellos


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *