VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VÄNLIGA VECKAN

Jag bjuder på lite nakenchock i samband med Vänliga veckan. Det är Läkarmissionen som kör Vänliga veckan och i år temat Moder jord. Jag tänker hållbarhet och har nu lagt ut denna pälsjacka på Tradera. Det är fuskpäls i st 42. Pengarna kommer att gå till gatubarnsprojektet Tigers Club i Uganda som ni ju vet att jag besökt. Ni kan buda tom lördag kväll kl 21. Den är fin, lite lila stänk ihop med beige och svartbrunt. Går ner på halva låret. Tror 80 cm från nacke till pälskant. Buda här.

Annars har jag jobbat hemma. Inget nytt under solen. Tagit mig till East Steet Tattoo för att fråga om de kan göra en cover up. Alltså tatuera över en annan tatuering. Men nope. Det skulle inte bli bra sa Erik som gjorde min fina Talgoxe  för flera år sedan (nej, det är inte den som ska tatueras över) Så får väl gilla läget bara. I morgon tidig pressfrukost för möbelföretaget Ruth och Joanna kl 8 och sedan vidare till jobbet för en föreläsning om kost och cancer. Den vi har kört ute i landet då jag varit moderator.

Och det bästa. Köpte med mig lite blomster hem. När ingen annan köper blommor får man göra det själv. På fredag är det Alla hjärtans dag. Det kommer ju inte rasa in blomsterbud direkt, hahahaha. Nej. Själv är bäste dräng.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *