VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SOVIT 11 TIMMAR

Stort tack för er återkoppling runt sömnparalys. Ni är flera som skrivit kommentarer på förra inlägget samt kontaktat mig på Instagram. Ni är många som har drabbats av detta fenomen. Det var så otroligt obehagligt. Jag var så extremt trött igår. Höll på att bli överkörd i trafiken, kunde inte tänka en enda rak  tanke. När jag kom hem åt jag upp resterna av en lasagne, borstade tänderna, tog en sömntablett (använder inte det annars) och somnade innan 19. Och så tände jag lampan i hallen.

I morse vaknade jag innan klockan ringde. Jag jobbar hemma hela dagen. Jag har inga möten och tycker det är så fantastiskt att kunna få jobba hemifrån. Så mycket värt. Slippa åka in till stan, stångas på T-banan. Nu kan jag hasa runt i pappas flecce-tröja och mjukisbyxor. Älskar det.

 Beundrar min vackra, nya vas. Så superfin i rökig, brun nyans.


Annons

Kommentarer


 1. En mamma 12 februari, 2020 on 17:28 Svara

  Jag använder inte heller sömntabletter och då har jag inga hemma. Du använder inte heller sömntabletter men har hemma. Låter väldigt konstigt i min värld, många gånger känns det som du skriver om en tillrätta lagd version och i ett annat inlägg står det något annat om samma sak

  • vimmelmamman 12 februari, 2020 on 17:32 Svara

   Då ska vi se. Jag fick sömntabletter urskruva för ca sex veckor sedan då jag hade ångest på nätterna inför mitt besked om cancer i lunga eller ej. Somnade inte och vaknade i panik. Men eftersom jag aldrig tog dem, är rätt rädd för att bli beroende, så ligger de här. Något tillrättaläggande finns det inte så mycket av. Det allra mesta är som det är. En av anledningarna att den här bloggen har fått 11 priser är just för att jag är öppen och ärlig. Varför i hela friden skulle jag mörka om att använda sömntabletter om jag nu gjorde det?

 2. Cath 12 februari, 2020 on 20:36 Svara

  Jag har oxå sömntabletter hemma som jag fick i samband med min cancerdiagnos för snart 1 år sen. Tog några då, sen har det varit en trygghet i att veta att de finns där, även fått ångestdämpande och en j-kla massa tabletter i samband med cellgifter men trots det vill jag inte heller påstå att jag ”använder” all denna medicin. Förut hade jag sobril, en liten karta, som jag fick i samband med en begravning för massor av år sedan. Den sista slank ner långt efter att den gått ut, behövde den då. Varför förvägra sig en tillfällig lindring?

 3. Eva 15 februari, 2020 on 18:40 Svara

  Att ha tabletter hemma är en trygghet i sig och liksom Lotta behöver jag oftast inte ta. Mycket farligare att inte sova än att ta tablett någon enstaka gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *