VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MÄNS BLICKAR

Dagen börjar 6. Usch. Det är inte klokt så tidigt. Mötesfri hela dagen vilket inte är helt vanligt. Snart kommer Rosa bandet dra igång igen. Den ligger ju i oktober men redan nu börjar vi jobba med den. Jag tar mig till Globen efter jobbet. Kan vara Stockholms i särklass sämsta shoppingcenter även om HM har gjort ett rejält lyft. Där hittar jag den här fina skjortan men den var för liten.

Jag köper ofta st 42 fast jag definitivt mer är en st 38. Men klarar inte av tajta plagg. Måste vara bekvämt. Och jag är inte så förtjust i att visa former tror jag. Känner inte riktigt igen mig när jag bär tajta klänningar eller mer feminina plagg. Jag tror att det handlar om att gömma sig omedvetet. Vill inte ha mäns blickar  på min kropp, otrolig obekväm med det.

Nu är klockan snart 23 och jag jobbar. I morgon har vi en dragning med en extern byrå kl 10 där jag ska ta någon slags lead. Hua. Och så funderar jag på att ta upp min Youtube kanal. Ja, ni kanske skrattar men hade ett samtal med en ett proffs som jobbar med det och det finns ett stort hål för en äldre målgrupp. Jaja. Vi får se. Man ska hinna leva också.


Annons

Kommentarer


 1. Majsan 11 februari, 2020 on 11:14 Svara

  Tänk att dina tankar kring äldre målgrupp dyker upp samtidigt som Monas Universum med bihang har samma tankar

  • vimmelmamman 11 februari, 2020 on 12:23 Svara

   Aha. Jag läser inte hennes blogg så det visste jag inte. Men sant. Det fattas ett hål där

 2. cecilia 11 februari, 2020 on 15:16 Svara

  Du och lady silver :) Eller, ja – hon har väl ett IG konto vet inte med Youtube. Men jag följer henne, tycker det är tufft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *