VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GRATIS UNDERHÅLLNING

Jag är på en del möten nu, tillsammans med Åza Brennander som också letar ny plats att lägga sig på. Det är bra. Hon är vassare än mig. Jag är för snäll och mesig men det har jag accepterat för många år sedan. Jag är bra på annat.

Shatilla var förbi mitt jobb och sa hej och tittade på våra nya, fina lokaler. Försökte truga i henne en kaffe men hon stannade bara en stund.

Jag får en del kommentarer kring att jag tänkte göra mer samarbeten. Och jag vill bara poängtera att det inte kommer bli något större skillnad mot nu. Men jag ville ändå förklara för er. Det kommer att märkas ut så man vet att det är reklam och då kan man ju bara scrolla vidare om man inte är intresserad.

En väldigt klok kommentar som sammanfattar det hela. Det är många som kan helt försörja sig heltid på att ta betalt för att inspirera andra. Det kommer inte ske med mig, inte planen alls.

”Jag tycker det är spännande med människors inställning till bloggare och pengar. För vissa är det självklart att det ska genera inkomst och då scrollar man förbi reklam. För andra provocerar det. Jag tänker att mycket är en hobby i början, ta tex att virka.

Du ger bort en filt till barnbarnet. Någon ser den och vill beställa en, och betalar såklart för den! Då tjänar man med pengar på sin hobby, vari ligger skillnaden? Du börjar blogga för att testa om det är kul, märker intresset växer och du lägger ner jobb på det för andras skull.

Hur kan de då misstycka om det Fortfarande kan få det gratis men du får en lön för mödan? En del börjar göra naglar, tar sedan betalt av vänner och bekanta. Tillslut blir de så duktiga att de startar ett företag.

En del bloggare växer till så de lever på sin blogg. Skillnad? Nej, inte direkt! 
Det finns alltid människor som skriver in och klagar på reklam i magasin. Men skulle de betala 259:- ist 59:- för samma tidning utan reklam om den stod bredvid?

Tror inte många hade valt reklamfria tidningen. Så jobbigt är det inte att bläddra förbi reklamsidorna.
Jag är genuint nyfiken på de som anser att bloggare ska massproducera underhållning gratis och hur de resonerar. Utveckla gärna ni som läser och tycker så”


Annons

Kommentarer


  1. Helena 6 februari, 2020 on 13:47 Svara

    Exakt så! Man behöver inte krångla till det.
    Bara kör!!
    Kram helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *