VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FADIMEGALAN

Ännu en helg och vad har jag gjort? Jo jag har blivit helt hostfri!!!!! Det här är så knasigt och låter mig vila i något slags lugn inför rötgen av mina lungor. Jag har hostat ett år. Alltså mycket. Fick lunginflammation för en månad sedan och fick penicillin, blev frisk och har inte hostat sedan dess. Vilket måste tyda på att det inte är cancer som spridits till lungorna. Vad jag än haft där så är hostan borta. KOL, Twar, Bronkit. Ingen aning. Jag ska ju ändå röntga dem men den här extrema oron jag haft har släppt lite.

Det har varit Lennoxhelg men idag var jag och Sofie på Fadimegalan på Berns 15:00. Mysigt att ses såhär en söndag. Tänk att den här snärtan har tre barn varav den äldsta är 18 år! Helt galet. Vi är väldigt olika, Soffan och jag. Där jag är begrundade och rannsakande,  feg och noll impulstyrd och rätt tråkig så är hon motsatsen till det. Men vi kompletterar varandra. Önskar att jag ibland var lite mer som Soffan. Tänk att vi träffades i en pool i Thailand för 11 år sedan. Glad för henne.

Viktig och stark eftermiddag. Vi måste lagstadga runt hedersvåld och upplysa och informera. Att vi inte kan skydda ALLA barn är katastrof, att föräldrar tätt till religion går före barn rätt är obegripligt med tanke på barnkonventionen och mänskliga, grundläggande rättigheter att få älska vem man vill.

Och jag hade en väldigt stark insikt som kom till mig en sen natt förra veckan när jag vred och vände på mitt liv. Plockade ner det och satte ihop det som en sådan där leksakskub. Att jag ska göra en sak om det visar sig att min lever och lungor är fria från cancer nu. Det kom bara till mig väldigt tydligt. Jag ska berätta mer efter att jag fått svar på om jag får leva vidare eller om livet ska hålla andan.

Tack Alexander Erwik och GAPF. för inbjudan


Annons

Kommentarer


  1. Anna 20 januari, 2020 on 06:24 Svara

    En läkare sa till mig efter att jag hade hostat i 3 månader efter en lunginflamation att jag hade fått en ful ovana att hosta. Så jga skulle bara försöka att sluta hosta och dricka massor och nog sjutton slutade jag efter ett tag. Då vi är en familj där många har astma el lungbeavär var jag säker att det var det jag fått.
    Är glad för din skull att hostan har försvunnit Ha en fin dag

  2. Agneta 20 januari, 2020 on 09:28 Svara

    Förstår känslan – vi höll på att mista livet igår. Unga oförståndiga pojkar i en 400 hk BMW sladdade med bredsida mot oss i en rondell där vi stod stilla och gav förtur, o i sista sekunden så lyckades föraren räta upp bilen – precis så fort kan det gå – alltid. Vi glömmer det här om en vecka (hoppas jag innerligt). För att vi måste. Dock inte lika enkelt för dig dåklart.Men så skört är livet egentligen hela tiden. Jorå päronen som faktiskt äger bilen e vidtalade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *