VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FREDAG OCH UTEBLIVEN ELLEGALA

I samarbete med Lashes by Evelyn

Fredag och årets ELLEgala pågår för fullt på Grand Hotel igår. I alla år har jag varit en del av det där men eftersom jag inte längre jobbar på ALLER (som producerar tidningen ELLE) kan jag inte komma. Och det är förstås helt rimligt. Jag jobbar inte där och jag är ingen kändis så jag blir ju inte bjuden i den egenskapen.

Det är förstås helt ok, mer att mitt ego får sig en knäck. Efter 19 kan jag tycka att jag borde få komma ändå, hahahaha.

Jag har varit hos Evelyn. Hon gör mina fransar. Och tycker de är fina och naturliga, Inga extrema och långa. Man skulle kunna tro att de är mina egna och då är det bra. Allt som det blir för mycket av, blir så uppenbart. Jag ser ofta unga tjejer på T-banan men enorma fransar så de knappt kan hålla upp ögonen.

Jag personligen tycker inte det är så fint men alla människor har sin egen smak och gör precis som de vill. De är ju mer tycke och sak.

Skönt är att man inte behöver måla dem, om man nu gör det. Lashes by Evelyn är duktig. Noggrann och petig och har många diplom på väggen. Det tror jag är bra.

Och på vägen hem igår stannade jag till vid Målarmästarns färgbutik och pratade med Åsa. Jag ska måla mitt kök grått och vill ha en klassisk, sober och elegant grå som inte drar åt blått. Åsa tyckte jag skulle välja Grå harmoni som ni ser på väggen i badrummet.

Så jag jag tog en bild på färgkod och messade min målare. Jag vill ha lite mörkare. Inget ljusgrått så man knappt ser om det är grått eller beige. Nej, lite mer åt det mellangrå.

Tror det blir fint till mina svarta ramar, svart bord och svarta stolar. Ni ser. Jag planerar att leva framåt.

Grått är flott


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *