VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LIVET I VÄNTAN…

Tack, tack, tack för er kommentarer. Det är väldigt intressant att läsa era kommentarer om KOL. I natt tog jag en halv sömntablett, Imovane. Jag är så rädd att bli beroende samtidigt som jag måste få sova för att klara av vardagen. Men på en halv tablett tog det ca en timme innan jag somnade ändå. Dock vaknade jag inte vid 4 utan sov till klockan ringde.

Men livet tuffar ju på trots min ångest. Idag var jag på et event hos Calle och hans gäng på Forma Vita. Jag tog med min kollega Lina och Calle pratade om MD-coder. Att skingra tankarna funkar sådär. Det är värst på nätterna. Paniken är vidrig. Det var verkligen inte såhär när jag var sjuk för 10 år sedan. Jag var orolig och rädd men jag sov. Nu väcker rädslan mig, helt otroligt att man kan vakna ur sömn av en så stark känsla som ren rädsla.

Lars och Sara sjöng så fint.Sara Varga har släppt nytt material och så bjöds det på bubbel och snittar. Vi stannade ett par timmar. Jag har et möte på jobbet 9 i morgon och Lennox är här. Threst ska till Thailand så jag har Lennox lite extra länge. Vilket är bra så jag kan tänka på annat.

Men som sagt, nätterna är vidriga och när man inte får sömn blir ju alla problem GIGANTISKA, man kan inte tänka klart och rationellt. Jag börjar ju grina för minsta lilla motgång. Är så svajig i humöret av sömnbrist men också av oro.

Jjjkk


Annons

Kommentarer


 1. Ullis 16 januari, 2020 on 13:25 Svara

  <3

 2. eva 16 januari, 2020 on 20:26 Svara

  förstår❤️ kram till dig

 3. Josefin 17 januari, 2020 on 19:05 Svara

  Ursäkta min tidigare kommentar såg först nu att det kommit nyare inlägg.. min gamla skruttdstor hänger inte med vad det verkar och vem gör väl det..

  Håller isf både tummar och tår för dig!

  Ååh va livet ger dig prövningar på löpande band. Tuffa dessutom. Men du fixar det, du om nån..

  Om jag ändå bara visste på ett ungefär vilken sorts man du skulle kunna tänka dig så kanske man kunde skramla fram nån. Beskriv gärna om du orkar den optimala livsdrömprinsen

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *