VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRATTIS MAMMA 75 ÅR!

Det var halt, kallt och krispigt när bussen kom till Örebro igår vid 16. Jag halkade mig förbi Järntorget, förbi slottet och till Åhléns som hade 30 % på alla damdofter. Ville se om de hade Chloé men så blev jag snål och köpte inget. Jag mötte mamma, syrran, bror och min svägerska på Mojo på Stortorget, någon form av crossover-restaurang. Lite Moulin Rouge goes dekandens, goes barock. Ja, ni fattar.

Syrran snodde några mozarellasticks från mig

Jag tog ett glas vin och så tog vi in lite småplock innan huvudrätten. Runda, mysiga bord och LAGOM hög musik så man kan prata. Jag blir vansinning på all hög musik överallt på restauranger och affärer. Sedan åt jag en Ceviche och Goyza, två mellanrätter. Och avslutade med en knäckig Creme Brulé.

Men de hade lagt på sorbet vilket jag inte gillade så syrran fick den. Jag vill ha min Creme Brulé klassisk och enkel. Vi flyttade ut till baren och tog kaffet där och eftersom vi var där så tidigt så var det väldigt lugnt. Det blev inte så fasligt dyr heller om man tänker att vi drack vin, öl och drinkar. Det är ju alkoholen som gör att det sticker iväg.

Sedan tog vi oss hem till mamma allihop och satt och pratade till 23 då mamma skjutsade hem brorsan och Jenny till Dylta. Syrran och jag gick och la oss, jag bäddade i soffan. I morse åt vi frukost vid 10 och Lisa gick ut med hundarna och mamma skjutsade mig till tåget. Vi hade så väldigt mysigt och jag tror mamma var nöjd. Hon fick resecheckar av oss, middagen, samt lite annat plock.

Jag ska på middag hem till Threst i huset snart. (Nej, vi kommer inte bli tillsammans någonsin) men tycker det är bra att ses ibland för Lennox skull.


Kommentarer


  1. M 1 december, 2019 on 22:31 Svara

    Vilken Chloé använder du?

    • vimmelmamman 4 december, 2019 on 22:50 Svara

      Hej. Den vanliga klassiska, eau de parfymen

  2. Anette 3 december, 2019 on 14:19 Svara

    Threst är väl tillsammans med samma tjej fortfarande?

    • vimmelmamman 4 december, 2019 on 22:49 Svara

      Hej Anette. Det är inte min sak att berätta om på en blogg om de är ihop eller inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *