VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TACK!

WOW! Jag hoppas du vill klicka på den här filmen och se vår tackfilm. Enorm summa. Drygt 94 miljoner har ni hjälpt till att dra in under oktober månad. Pengar som går till de livsviktiga forskningen så färre drabbas och fler överlever sin cancer. Igår hade vi vår rosa tackkväll för våra samarbetspartners som ICA, XXL, och Lindex med fler.

Vi var på Cirkus igår från 16 för att vara värdinnor och hjälpa till med diverse saker. Lennox var ensam hemma men jag förberett mat i onsdags kväll, bara att micra. En härlig kväll i går På alla sätt och vis.

Här är vår projektledare Maria och vår generalsekreterare Ulrika som ledde kvällen .

Och jag kände mig fin i blus från Veronica Virta.

Mina fina kollegor Sandra, Lina och Jonas från Content.

Kvällen var slut vid 21 och jag smög iväg lite tidigare för att åka hem. De andra gick vidare till Hasselbacken. Idag är det AW hemma hos Hammars i Saltsjö -Baden och sedan tjejmiddag i Örebro på lördag. Jag har en galen vecka framför mig. På måndag föreläsning i Växsjö. Tisdag har jag gett bort biljetter till ett skateboard event, arrangerat av Johan Carlén, till tre ungdomar som inte bott i Sverige så länge. Vill möta upp dem så de kommer in ordentligt. Sedan bio med Sofie.  Onsdag och tors är jag moderator i Sundsvall och Karlskrona.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *