VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KÄNDA OCH DERAS ENGAGEMANG

En måndag. Kall och kylig. Det är ett helvete att väcka Lennox. Man måste kasta ankare och djupandas. Dessutom glömde jag datorn hemma upptäckte jag när kom till jobbet. För några veckor sedan medverkar jag i Insamlingpodden. Det är min vän Henrik som tidigare jobbat på Läkarmissionen som driver den. Och vi pratade om kända personer och deras engagemang.

En del av mitt uppdrag på Fonden är ju att förvalta deras ambassadör samt upprätta ett influensernätverk. Och att det för mig är viktigt att man har ett eget engagemang och brinner för det företag eller organisation som man är ambassadör för. Här kan du lyssna.

Möte kl 10 och sedan sätta sig på tunnelbanan tillbaka hem, hämta datorn och tillbaka igen.

Det positiva var att jag fick med mig gamla rester till lunch. Jag har en presentation på onsdag som jag måste förbereda mig på, usch, gillar inte att stå inför folk.

 

Våra ambassadörer och influensers får inte betalt. De måste drivas av vår primära fråga. Att fler ska överleva sin cancer.

På bilden ovan är några av våra profiler men även helt okända människor som hjälpt oss lyfta kampanjen på sina plattformar. Så stolt att få jobba med Rosa Bandet-kampanjen.

Nu köttfärssås och spaghetti med Lennox.


Kommentarer


  1. Gunnel 6 november, 2019 on 09:16 Svara

    Hej Försök påverka att nästa ´Röda Band´ är mer användarvänligt än det som nu finns att köpa. Det är så svårhanterligt och dessutom inte särskilt vackert

  2. Gunnel 6 november, 2019 on 22:10 Svara

    Naturligtvis skulle det vara Rosa Bandet och ingenting annat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *