VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VEGANSK MED TJEJERNA

I samarbete med Simply Feast

Jag fick nyligen möjligheten att prova ett nytt matkoncept, Simple Feast, för alla som önskar vegetariska eller veganska måltider fulla med smak och för alla som vill äta mer hållbart. Man  bokar bara på hemsidan vilken kasse man vill ha och för hur många. Jag provade vegansk kasse och bjöd hem Micaela, Cathrine och Frasse.

Man skär, hakar och kokar, annars är det mesta helt förberett och väldigt smidigt då det kommer tydliga instruktioner. Vi kavlade upp ärmarna och började. Tog ca 15 minuter innan allt stod på bordet. Jag är inget superfan av vego men detta var både gott och väldigt smakrikt. Det enda jag kände vara att det blir väldigt mycket lådor och lite trångt i kylskåpet. I varje matkasse får man tre  måltider, klara på 10 min. Alla ingredienser ingår,  inga inköp, inget matsvin, hållbar förpackning av växtfibrer och allt är ekologiskt.

Frasse fixade pizzan. På de hela stora var det smidigt och perfekt förstås om om man vissa veckor, som barnfamilj, inte får ihop livspusslet med olika aktiviter och man vet att det kommer köra ihop sig med logistik.

Det blev mycket skratt denna tisdagskväll. Alla kom efter jobbet vid 18 men alla ska ju ändå äta middag så varför inte göra det tillsammans.

Och nyttigt. Bara en sådan sak. Här kan du kika på Simple Feast om du är nyfiken. 

Jag har varit hemma hela dagen igår. Tittat på film, legat i soffan. Inte gått utanför dörren men idag ska jag till Storkyrkan och tända ljus för mina pappor och Loppan. Och förstås alla andra i min närhet som inte längre finns hos oss. Vid 18 kommer Sofie med barnen hit och äter middag men då blir det thai.

Hoppas du har haft en fin Allahelgonahelg.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *