VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÅDAN GLÄDJE

Jag blev bjuden med fyra biljetter till premiären av musikalen ”Robin Hood”. Jag har möjligheten att gå på så mycket saker så jag frågade Dröse & Norberg om jag fick ge bort mina biljetter. Jag ville ge dem till en familj som aldrig få möjlighet att gå på teater.

Jag kontaktade gruppen Al tadamo på Facebook där jag till slut kunde ge biljetterna till fyra bröder som levt i en totalitärregim där möjligheten att få uttrycka sin åsikter, dessutom ropa ut dem från en scen, är något de aldrig fått vara med om.

De har aldrig gått på teater, aldrig sett skådespeleri och att då se just Robin Hood verkade förändra dem i grunden. De var helt lyriska och från att inte ha tittat vuxna i ögonen finns där nu en glöd har jag fått återberättar av personen som hjälpte mig. De var överlyckliga efter föreställningen.

Så nu blev jag så inspirerad av det här att jag idag gjorde samma sak med ett event i Gallerian jag blev bjuden på. Frågade om jag kunde få extra biljetter. Vilket jag fick! Nu ska vi bara hitta tre ungdomar som gillar skateboard.

Sådan glädje!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *