VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SYSTRARNA GRAAF OCH HELLY

img_0096.jpgGud i himlen. Hur är det möjligt att frysa som jag gör? Jag fryser som en hund. Idag gick jag och köpte en Helly Hansen jacka, ja inte av det märket, galet dyrt, men en annan, samma variant. Valde mellan marinblå, grön och beige men tog marin. Sedan fick jag blodad tand och köpte både en rock och ett par boots.

img_0057.jpg

Rocken var på 50 & % och bootsen 40 % men fick ändå ångest. Inget behöver jag förstås. Har massor med rockar ocj boots. Bara trams. Skit också att man inte bara kan inte köpa. Igår åt jag även lunch med min vän Shatilla på Vapiano. Vi jobbart nära varandra. Hon på Patriksson Communication. Annars huserar hon i Bromma med Erik och barnen Keyla och Denzel (världens finaste namn). Tog den här fina bilden på Shatte i Humlegårdsparken.

img_0065.jpg

Vid 17 träffade jag denna sköna böna, Johanna. Så glad aåt mina vänner. En del träffar jag sällan, andra mer ofta. Vi hade blivit bjudna att gå på Magdalena och Hannah:s premiär för sin realityshow. De bjöd in vänner och bekanta till Ringvägen för att titta premiäravsnittet. Bubbel, godis och härlig stämning.  Jag känner ju Hannah litegrann, Magdalena har jag förstås träffat och pratat med under mina år på röda mattan men Hannah, jag, Micaela och Lenita har ju varit på lite resor tillsammans.

unnamed-1

 

Jag skrattade mycket. Jag gillar inte alls den en här typen av program alls men tyckte det var varmt och genuint.et ut. Det finns inga perfekta liv.  Upp och ner, ungar, män, skilsmässa, nya familjer. Precis som livet ser ut. det finns inga perfekta familjer eller perfekta barn. Gillar att de ändå bjuder på det.

img_0068.jpg

Onsdagkväll. Kommer från Meter Film på Gärdet som producerar vår TV-gala i januari. Suttit i planeringsmöte angående artister, patientberättelser, med TV4. Kul! Rosa bandet är i slutfas. Nu kliver vi in i nästa projekt.

img_0071.jpg

Kul var det.Lenita var där. Så längesedan jag såg henne. Och så träffade jag lite annat folk jag inte set på länge. Vid 21 åkte jag hem. Trött som en gris och somnade vid 24 som vanligt

img_0070.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *