VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT BETT OCH NY BOK

I samarbete med Aqua Dental

img_9068.jpg

Jag ska ju sätta in tre nya skalfasader på Aqua Dental på mina hörntänder. Jag har gammal plast på dem och när jag sugit på tummen i alla dessa år  har bettet förändras. Mitt överbett får dock ingen röra, det finaste som finns med lite överbett.

img_9076.jpg

Det är väldigt ljust och modernt i de nya lokalerna på Saltmätargatan vid Rådmansgatan. Och jag bryr mig egentligen inte om hur det ser ut. Är mer intresserad av bemötandet. Vill vara trygg och få saker enkelt förklarat.

img_9067.jpg

När vi knackade bort den gamla plasten så var det rena turen för det var inte så bra för min egen tand att det dåliga materialet.  Efter mitt besök gick jag vidare till Oral Estetik för att få den exakta färgen som jag har på mina egna tänder. Tror ingen människa kommer se skillnad men mina hörntänder behöver korrigeras.

img_9556.jpg

Igår var jag och Menfa på Rogérs Dupé:s bokrelease på Fotografiska. Jag har barnvecka så bara borta drygt två timmar och hade preppat lasagne till Lennox. Rogér är supermodellen som har slagit stort och jobbar med alla de stora prestigetidningarna utomlands samt bott i Paris. Vi känner inte varandra så bra, har träffats på några tillställningar genom åren men kul att han bjöd mig.

img_9580.jpg

Uppväxt i det stökiga Bäckby i Västerås men upptäcks som modell vid 17 årsålder och fick lägga fotbollen på hyllan. Bott i Paris men är nu tillbaka i Stockholm och har alltså precis skrivit bok. Att man fortfarande 2019 kallas ”etnisk modell” är något han tangerar i boken.

img_9578.jpg

”I våra bokhyllor finns inte så många böcker skrivna av färgade personer. De fyller inte ens en hel rad i en bokhylla i Sverige”. Så klokt förklarade artisten  Timbuktu boken när han var på plats för att uppträda.

img_9566.jpg

För mig är det viktigt med andra förebilder än normen. Speciellt jag som har ett barn som behöver andra röster, andra bilder, andra förebilder, att spegla sig i. Så glad att Rogér släppt den här boken som handlar mycket om mångfald och utanförskap i en värld långt ifrån den flesta av oss är vana vid.

img_9572.jpg

Här är min Menfa (t h) med Rogérs PR-maskin Elcim. En superhärlig kväll. Massa champagne och små vegetariska snittar. Jag trodde det skulle vara mycket modeller och fotografer men en rätt intim tillställning. Och glad att träffa Menfa. Tycker mycket om henne.


Kommentarer


  1. marianne 24 oktober, 2019 on 11:14 Svara

    Vad tyckte din mamma om din tumsugning i vuen ålder, vad berodde den på

  2. I 24 oktober, 2019 on 18:25 Svara

    Måste erkänna att jag var mycket nöjd med Aqua Dentals mottagning på Vasagatan i Stockholm. Och jag berömmer dem alldeles gratis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *