VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HJÄLPREDA

I samarbete med Steamery

Allt som underlättar vardagen gillar jag. Jag har tid att stryka och jag har få plagg som behöver strykas, gillar inte skjortor och finbyxor utan bär ju ofta collegetröja och jeans.

img_9274.jpg

Men när jag väl stryker så vill jag att det ska vara enkel. Den här apparaten ångar bort skrynklor och veck. Man hänger upp plagget och för maskinen över. Slipper dra fram strykbrädan och otympligt strykning. Ger en allmän uppfräschning av plagg som inte behöver tvättas lika ofta och för varje såld sådn går 100 kr till Stadsmissionen. Sådant gillar ju jag.

img_9275.jpg

Enkel, smidigt och snabbt. Och skonsamt för plagget. Här är plasten kvar, ska dra bort det blå. Och bredvid är också en liten Pilo Fabric Shaver som tar bort envisa noppor. Här kan du läsa mer om produkten. 

Jag är på väg hem från Karlstad med kollegorna. I morgon fredag tänker jag jobba hemifrån. Vi kommer hem runt 23:30 och skönt att stanna hemma och jobba. En sv fördelarna med Cancerfonden. På Hänt kunde vi aldrig jobba hemifrån.

Det är barnhelg. Ev tar jag mig till Jofamas utförsäljning och Frontrow living.

Vi får se. Handlar lite om vad vi gör i helgen. Jag vill gärna gå på bio. Gillar det på hösten. En riktigt rysare.


Annons

Kommentarer


  1. I 19 oktober, 2019 on 10:23 Svara

    Streamern du reklamerar är näst dyrast i ICA kurirens undersökning och ganska dålig.
    https://www.hemtrevligt.se/icakuriren/artiklar/test-rad/20181219/icakuriren-testar-vilken-steamer-ar-bast/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *