VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TILLBAKA I STAN

img_9221.jpg

Att vara tillbaka i stan är förstås extremt skönt. Cancerfonden sitter mitt i stan vilket förstås kan väcka tankar och funderingar att vi ska bo så flott. Cancerfonden äger lokalen sedan länge och lokalerna har varit väldigt nedslitna och inte kunnat fylla den funktionen som sig bör med tillväxt av personal. För mig tar det 25 minuter från ytterdörr till Fondens dörr vilket är stor skillnad på drygt 75 min enkel väg förut ut till Solna.

img_9372.jpg

Jag har varit i Gamla stan idag på vägen hem. Det var så vackert i regn och rusk. Gillar alla mysiga fik sol finns trots att jag sällan är här.

Lennox är så fin. När jag ringde igår och han hörde att jag var ledsen frågade han om han fick komma och sova hos mig i natt. Han vill inte att jag ska vara ensam. Han vet hur mycket jag saknar vår tredje familjemedlem.

img_9361.jpg

Rester på oxfilé. Och så måste jag plugga in manus inför Cancerfondens kost och cancer-seminarium i Göteborg i morgon. Sover en natt på hotell och så samma dragning i Karlstad.

Förra veckan var jag på frukost event med min vän Charlotta. Mio och Blomsterlandet bjöd in.

Det var längesedan jag var på denna typ av influencerevent. Jag är ju inte en typisk influencer, tackar oftast nej till förfrågningar och till slut blir de inte ställda förstås.

Jag jobbar ju heltid med annat så är inte beroende på samma sätt som de som försörjer sig på heltid med detta yrke.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *