VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN RING!

img_9239.jpg

Måndag och allt är som sirap. Det är så oerhört tungt allting. Inte ett ljusstrimma någonstans trots att jag har massa roligt som väntar. Mamma och syrran kommer hit för att se musikalen ”En värsting till syster” med min vän Gladys i huvudrollen, jag ska på en härlig fest hos Tanja och Lasse, jag har en ny, cool mockajacka från Jofama, en sammankost i Örebro 9 november med alla gamla tjejkompisar väntar, en inflyttningsfest hos Benjamin i november, jag är rätt snygg i håret, Lennox verkar må bra.. Men nej. Det är bara regn hos mig.

img_9182.jpg

Jag saknar Loppan s fruktansvärt mycket. Det är inte bara det rent uppenbara, att han inte är fysiskt här. Och Micaela sa till till mig, ”Det är inte så konstigt, han har ju alltid varit så nära dig, din bebis i alla år”. Fifan.

Min ring som blev stulen i Thailand. Jag lyckades ju hitta samma silversmed som specialgjorde den till mig för åtta år sedan. Någon på Instagram tipsade mig om att det nog var Elsa på Silverbyelsa på Instagram. Så hon gjorde en exakt likadan på pricken. Först skickade hon den, och plattan var lite för stor så hon ändrade och postade igen.

loppa

Och så gjorde Elsa också en liten fin berlock att hänga i  låset på min silverlänk, till mitt armband. Så otroligt betydelsefullt. Och jag fick betala valfri summa. Det går ju inte att värdera i pengar men hoppas hon blev nöjd.

Det är också roligt att nu se vårt fina Rosa Band på programledare och deltagare i ”Idol” och ”Kockarnas kamp”. En del av mitt jobb är att sköta relationen med TV4 för att bland annat be dem att placera bandet så det syns på programledare bland annat. Glad blir man.


Kommentarer


 1. Ulrika 14 oktober, 2019 on 23:45 Svara

  Hej Lotta
  Man får sörja sin katt. En familjemedlem har gått bort och det är en stor känslomässig förlust. Har man inte haft en kattrelation så förstår man nog inte riktigt. När min kattpojke fick somna in för 1,5 år sedan var jag helt förstörd. Obeskrivligt tomt. Det skulle ju vara han& jag efter skilsmässan. Hörde och såg honom komma in i rummet hela tiden. Saknade hans prat. Att dra handen i hans päls. Alla hans rutiner, saker han alltid gjorde. Han villkorslösa kärlek till mig. Om jag idag börjar tänka på honom och tittar på bilder så börjar jag gråta och tyngden i bröstet är så stor och svart. Men det är inte längre hela tiden. Så, du har nyss förlorat honom. Det kommer ta sin tid men sakta lättar det konstanta trycket lite. Stor kram

 2. Agnes 15 oktober, 2019 on 08:24 Svara

  Ja ibland är det som om någon släckt lyset i ens liv oavsett om det finns bra och roliga saker att se fram emot. Jag har samma känsla som dig just nu men jag kämpar med en dotter som har anorexia. Samtidigt är jag bjuden på utlandsresa och borde vara glad o förväntansfull, men icke!
  Jag försöker tänka att efter regn kommer sol!
  Ta hand om dig!

 3. marianne 15 oktober, 2019 on 10:36 Svara

  Ålder syns på händerna, det är synd

  • M 15 oktober, 2019 on 21:12 Svara

   Marianne, vilken plump och helt onödig kommentar!

   M

  • Elsa 16 oktober, 2019 on 08:11 Svara

   Så du menar att händer ska hållas släta som en barnrumpa hela livet? På vilket sätt stör det dig?
   Egentligen borde jag inte alls svara dig för det är ju sorgligt att du har sånt fel fokus i ditt liv. Vad gör du av ditt liv? Är du lycklig? Det är aldrig för sent att se över sin egen situation och styra det i rätt riktning.

  • Malin 16 oktober, 2019 on 12:55 Svara

   Tänk att det tycker inte jag. Händer är det vackraste som finns, oavsett ålder.

 4. Babs 17 oktober, 2019 on 17:49 Svara

  Var det inte i Turkiet och Side ringen stals?

 5. Gunil 18 oktober, 2019 on 17:19 Svara

  Jag trodde faktiskt att ”Marianne” hade försvunnit , sörjd av ingen..
  ( Hen var ett mycket aktivt troll för några år sedan)

  • Babsan 26 oktober, 2019 on 19:36 Svara

   Jaa! Håller helt och hållet med dig, Gunil!
   Nån måtta får det faktiskt vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *