VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN PERSONLIG UTVECKLING

img_8329.jpg

Jag har anmält mig till en kurs under arbetstid. Två timmar varannanvecka.. Mitt chef var schyssta och lät mig gå den trots att den inte har med jobbet att göra utan är en privat utveckling men såklart så spiller ju oro och svårigheter i privatlivet över på jobbet så det gynnar alla i slutänden. Det här handlar mycket om KBT och vänder sig främst till föräldrar som upplever utmaningar i föräldraskapet.

Jag tog ett beslut att inte prata så mycket om Lennox för några år sedan. Han börjar bli stor och jag vill värna om hans tankar och känslor. Att posta en bild på honom är en sak. Men det har varit en del väldigt tuffa perioder och situationer som förstås påverkat mig mycket och som jag behöver hjälp att förhålla mig till.

Här är det inte så mycket fokus på barnet utan på hur du som förälder kan få stöd. Stress och andra påfrestningar i föräldraskapet, tankarnas och känslornas roll vid oro som förälder, vad bör jag acceptera och vad kan jag förändra. Medveten närvaro i vardagen med barnen i både lätta och svåra stunder. Att se situationer ur barnets perspektiv. Medkänsla med mig själv som förälder.  Hederlig KBT.

Igår fick fick rangordna de områden i våra liv som vi upplever som  viktiga och som vi vill prioritera. Det här vad min lista.

Sol. Lennox  är hos sin pappa en vecka och kväll blir det några öl med Anna och Sofie.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *