VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÅNDAG 9 SEPTEMBER

Det är ändå något härligt med att jobba hemma.Helgen förlängs definitivt  när man jobbar hemma fredagar och måndagar. Man behöver inte gå upp lika tidigt och man kan ta en kaffe och slänga in en tvätt. Idag har jag fått massor gjort jobbmässigt efter att ha fått iväg Lennox till skolan vilket inte är det lättaste kan jag säga utan att hänga ut honom. Herregud.

Får lite ont i ryggen av av att sitta vid köket. Stolarna är inte de bästa att sitta vid åtta timmar. Men att hitta ett ställe på stan där det INTE är hög musik men bra sittplatser är oerhört svårt. Sedan älskar jag att vara hemma när Lennox kommer från skolan. Älskar det.

Nu har jag kämpat en timme med att få in en quick time-film i en presentation internt jag ska ha nästa vecka. Det går inte. Ger upp och lägger mig framför soffan. I morgon är det Solna som gäller.  Segt att ta sig dit, drygt en timme dit och samma hem men snart, snart är vi tillbaka mitt i stan.


Kommentarer


  1. cecilia 10 september, 2019 on 02:42 Svara

    Sitta på ett bibliotek och jobba kan jag rekommendera. Där jag bor kan man boka bord och/eller tyst rum för att jobba eller plugga. Hett tips! 🙂

  2. Kristina 10 september, 2019 on 13:13 Svara

    Ritorno på Odengatan är ett utmärkt ställe stt sitta och skriva på.

  3. Susanne 12 september, 2019 on 16:02 Svara

    Men visst gjorde du ett litet ”kontor” av ditt extrarum?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *