VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MALIN

Rosa bandet. Vi är i Hammarby för att gå igenom alla planer och att saker och ting sitter på plats. En enormt stor kampanj med extremt många delar. Möte med TV4 klockan 14. Och sedan längtet. Middag med älskade Malin på Kho Pangan. Kass belysning men så mysigt att träffa Malin.

img_7926.jpg

På fredag har jag en föreläsning i Örebro. JPgalan. En sittande tre-rätters välgörenhetsmiddag där pengarna går till cancersjuka barn på USÖ, Örebros sjukhus. Jag åker dit med tåget 17 och gör detta förstås gratis. En viss del av pengar ska vikas till Cancerfonden också. Sedan sover jag hos syrran eftersom jag inte kommer hem vid 23. Obegripligt att inga tåg går tillbaka till Stockholm efter 21:30. Jag har barnhelg och behöver hem men Threst har lovat ta Lennox över natten. Och härligt att sova hos syrran, i min gamla lägenhet.

Vill du komma på galan på fredag? Jag tror det finns biljetter kvar här: JPgalan

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *