VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Aqua Dental

I samarbete med Aqua Dental

I går tog jag min väska med dator och knatade till Aqua Dental. Jag har flera inbokade tider då jag har börjat fixa mina gamla trasiga lagningar och passar samtidigt på att sätta dit några skalfasader. Jag har sugit på tummen i hela mitt liv och gör fortfarande. Jag gör det bara med människor jag känner väldigt väl och jag gör det bara när jag är väldigt trött. Men idag, på stan halkade den in när jag gick nerför en trapp och ingen såg.

img_7475.jpg

Det har gjort att 52 års tryck har skjutit fram gommen och övre tandraden. Jag tycker att överbett är det finaste som finns och vill inte ändra det. Däremot korrigera några av tänderna bredvid framtänderna. Inga stora förändringar. Nedan ser du mitt originalbett och den nya formen. Det går knappt att se den lilla korrigeringen men tittar man noga ser man att den övre är min egen tandrad och den nedre den nya.

img_7465.jpg

Framtänderna får de inte röra. Detta görs i olika steg så så vid fjärde tillfället får jag de 3-4 fasaderna. Supertunna som man sätter fast. Tror Ali sa att vi skulle göra några i komposit och någon i porslin.

Sedan tog jag med Livia på premiären av serien ”Heder”. Historie med Livia är lite speciell. En 16-åring jag haft kontakt med på Instagram sedan några månader tillbaka. Livia har varit med om en svår olycka och behöver lyftas och pushas lite. Så vi började ha en konversation och när jag fick inbjudan till denna film bjöd jag med henne.  Jag drack ett glas bubbel och Livia alkoholfritt. Tack Nent Group och Wonderland Event.

I morgon Skype-möten och sedan 50-års fest på . Lennox går till sin pappa….


Annons

Kommentarer


 1. Siv Solman 30 augusti, 2019 on 10:12 Svara

  Vilket stort hjärta du har och vilken förebild för många av oss, att vi ska börjs bry oss om våra medsystrar/bröder

 2. I 30 augusti, 2019 on 15:43 Svara

  Är detta ett samarbete?

 3. Malin 30 augusti, 2019 on 16:30 Svara

  Omarkerad reklam igen?

 4. cecilia 31 augusti, 2019 on 21:34 Svara

  Läser alltid din blogg och måste säga att det här med suga på tummen är en typisk grej som jag gillar. Inte ATT du gör det men att du SKRIVER OM DET FAST DU ÄR 52 ÅR. Tänk vad många som gör det, eller något annat trygghetsbeteende ,som dom tycker dom borde slutat med för 50 år sen men kan få igenkänning och styrka av det. Ärlighet är guld värt i dagens värld!

 5. marianne 1 september, 2019 on 11:30 Svara

  har barndomen varit otrygg??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *